no bo... jest taki masywny no ;) nienajszczuplejszy jak to Nati określiła [słowo "gruby" jest raczej nie namiejscu]... dlatego też nie trafione z tą wagą :P
A ja nie moge w tureckim wykręcic nóg tak, zeby kolana byly do góry... Wiem, ze to jest zle ale po prostu nie mog e zrobic inaczej!!! Jak wykce nogi, to w ogóle nie moge zjechac.. To jest dziwne, bo nawet mnie nie boli, ale mam taką blokade, ze jak nizej zjade, to mi sie po prostu same kolana odwracają:/
Może masz po prostu małą rozwartość.
Ja jak jestem dobrze rozgrzana to dam radę jeszcze kolana wykręcić trochę 'za siebie', tak mniej więcej jakieś 40* od pionu w tył, a palce stóp staram się położyć jak najbardziej na podłodze (stopy się troche bardziej da wykręcić niż kolana - tu muszę już sobie trochę pomóc ręką ;) ).
Blubird, proponuję takie ćwiczenie na turecki, w którym kolana inaczej niż do góry nie idą... usiądź rozkrocznie stopy do ściany i przybliżaj się do ściany. To dość popularne ćwiczenie, ale bardzo dobre! Nie wiem czy zrozumianie napisałam :)
Dokładnie:)
Pozatym trzeba mieć ogromną mobilizację i cierpliwość! Nie wiem, czy sama bym tak potrafiła, chyba, że by mnie ktoś codziennie surowo pilnował.
Ale samemu a z kimś to zupełnie inna sprawa. Jakby mnie ktoś codziennie pilnował to ja bym i diety przestrzegała xD
A tak to widzisz :P
Ale wróćmy do tematu :P