Nasz zespół :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Columbina

Post autor: Columbina »

A czy ja dostane jakas role? Obiecuje, ze sie szybko naucze! Na balecie jestem znana z tego, ze szybko i latwo zapamietuje wszystko :) Nie zawiode Was :D
Martis95

Post autor: Martis95 »

A wy to naprawde wystawiacie tzn. chodzi oto czy to naprawde tańczycie?
gonia

Post autor: gonia »

znajdź i prześledź gdzieś w pogadalni wątek z poprzedniego spektaklu (dziadek do orzechów) :wink:
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

A ja przygotowuję kostium Aurory - Kasi G. Jutro będzie gotowy - projekt który otrzyma... i pewnie pojawi się tutaj.

Chce ktoś aby projektant Benno Chanel and Dior zaprojektował wasz kostium? Jedyny w swoim rodzaju nie powtarzalny! Chcesz zabłysnoć tego wieczoru? Napisz na PW do Benno Chanel and Dior spólka z.o.o!

Ale reklama :D :D :D
Maron

Post autor: Maron »

[quote:75f349b516="Książe Benno"]A ja przygotowuję kostium Aurory - Kasi G. Jutro będzie gotowy - projekt który otrzyma... i pewnie pojawi się tutaj.

Chce ktoś aby projektant [b:75f349b516]Benno Chanel and Dior[/b:75f349b516] zaprojektował wasz kostium? Jedyny w swoim rodzaju nie powtarzalny! Chcesz zabłysnoć tego wieczoru? Napisz na PW do Benno Chanel and Dior spólka z.o.o!

Ale reklama :D :D :D[/quote:75f349b516]

lepiej brzmi "Benno, Dolche&Gabbana" ;) XDD cóż za tercet :lol: [no no, bez podtekstów, bo zaraz pan Giertych przyjdzie :P]
Książe Benno

Dziekuję Maron, w nagrodę zostaniesz mojim menagerem! Ktoś chcętny, aby powierzyć mi swój kostium?

A jest może jakaś rólka dla mnie?
Książe Benno

a o to wstepny projekt kostiumu Aurory czyli Kasi G.
Podkreslam wstępny on napewno jeszcze ulegnie zmianie...

http://img338.imageshack.us/img338/7871/skanuj0001qv9.jpg - wg. mnie zaprojektowałem największy kicz rumuński i tu to dałam wstyd ! ale jutro będzie ładniejsze... Ale z tym brokatem to przesadziłem <hahaha>

No i uległ dużej zmianie wszem i obec obiweszczam że ten powyższy projekt to już przeszłość... Teraz narysowałaem o wiele, wiele, wiele ładniejszy....
Nena

Post autor: Nena »

Ło! Benno, ja poproszę swa projekciki dla mnie : )
Paula

Post autor: Paula »

A ja mam takie pytanie: kto chciałby przygotować spis obecnego stanu "naszego zespołu"? Ja niestety nie mam na to czasu, a myślę, że warto by było to uaktualnić. Proszę dać znać na PM.
Książe Benno

[quote:66e1ff8a24="Paula"]A ja mam takie pytanie: kto chciałby przygotować spis obecnego stanu "naszego zespołu"? Ja niestety nie mam na to czasu, a myślę, że warto by było to uaktualnić. Proszę dać znać na PM.[/quote:66e1ff8a24]

Ja mogę...
A jest jeszcze jakaś wolna rólka dla mnie?
ODPOWIEDZ