Baletki MARRA
-
Książe Benno
Baletki MARRA
TEMAT PRZENIESIONY Z TABLICY PRAKTYKA
administrator Kasia G
Wczoraj ( tj. niedzela ) zakupiłem na allegro.pl baletki firmy Marra - od producenta, rozmiar 40, czarne. Ale w opisie nie było podanej szerokości czy baletki firmy Marra mają jakąś uniwersalną szer. czy coś?
Takie:
http://www.allegro.pl/item163756119_marra_baletki_od_producenta_czarne_rozmiar_40.html
administrator Kasia G
Wczoraj ( tj. niedzela ) zakupiłem na allegro.pl baletki firmy Marra - od producenta, rozmiar 40, czarne. Ale w opisie nie było podanej szerokości czy baletki firmy Marra mają jakąś uniwersalną szer. czy coś?
Takie:
http://www.allegro.pl/item163756119_marra_baletki_od_producenta_czarne_rozmiar_40.html
goniu, wrzuc troche na luz, bo zaczynasz przesadzac... :roll:
Nie ma nawet tematu o firmie MARRA, wiec jak ktos ma przeszukiwac cale forum w tej sprawie? Moim zdaniem mozna przeniesc ten temat do 'Sklepow', zmienic nazwe ogolnie na 'MARRA' i bedzie dobrze :)
A szerokosci baletek sa zazwyczaj uniwersalne ;) Dopasowują się do kazdej stopy, poza tym, jak juz wspomniala gonia, zawsze mozesz przyszyc gumki ;)
Nie ma nawet tematu o firmie MARRA, wiec jak ktos ma przeszukiwac cale forum w tej sprawie? Moim zdaniem mozna przeniesc ten temat do 'Sklepow', zmienic nazwe ogolnie na 'MARRA' i bedzie dobrze :)
A szerokosci baletek sa zazwyczaj uniwersalne ;) Dopasowują się do kazdej stopy, poza tym, jak juz wspomniala gonia, zawsze mozesz przyszyc gumki ;)
Ja zakupiłam te baletki już jakiś czas temu przez Allegro, ale dopiero dziś zaczęłam w nich ćwiczyczyć. Jak dla mnie są w sumie nawet wygodne, tylko trochę szerokie, bo mam bardzo wąską stopę i nawet jak ściągnęłam gumkę i poprzyszywałam gumki tak na krzyż przez podbicie to nadal są za szerokie, poza tym jak stoję na półpalcach to trochę mnie uwierają w śródstopiu, bo tam akurat tak jakoś dziwnie wypada szycie z przednią łatką. No, ale może to tylko takie wrażenie po pierwszych zajęciach w tych baletkach, może się jeszcze dostosują do stopy...
Ja starłam juz chyba z 7 par baletek MARRA, wiec jesli bylo ich tak duzo to widocznie cwiczylo mi sie w nich dobrze :P aktualnie mam grishko i musze powiedziec, ze dopiero teraz zauwazylam ze moge miec baletki idealnie dopasowane do stopy. MARRA byly jednak za szerokie. Jesli chodzi o materiał to płócienne sie strasznie szybko przecieraja, a te z irchy ekologicznej (czy jak sie to pisze) wytrzymuja dluzej. Natomiast w skorzanych nie cwiczylam, wiec sie nie wypowiadam :)
[quote:8efc0f68da] poza tym jak stoję na półpalcach to trochę mnie uwierają w śródstopiu, bo tam akurat tak jakoś dziwnie wypada szycie z przednią łatką.[/quote:8efc0f68da]
Właśnie dlatego nie wytrzymałam w tych baletkach dłużej niż jedne zajęcia.
Dla mnie za mocno uwierały w staniu na półpalcach, jakbym w ogóle nie stała na równym terenie ;) W ogóle nie dało się przez to w nich ćwiczyć.
No i to, że ogólnie są niezbyt dopasowane do stopy.
Właśnie dlatego nie wytrzymałam w tych baletkach dłużej niż jedne zajęcia.
Dla mnie za mocno uwierały w staniu na półpalcach, jakbym w ogóle nie stała na równym terenie ;) W ogóle nie dało się przez to w nich ćwiczyć.
No i to, że ogólnie są niezbyt dopasowane do stopy.
Dziewczyny i chlopaki, a jak zamawialiscie baletki Marra ze strony internetowej (nie przez allegro), to wysylaliscie maila i dostawaliscie jakas odpowiedz? Bo nie wiem, czy mam czekac na odpowiedz, czy moze od razu wplacic pieniadze. Prosze o szybka odpowiedz (o ile to mozliwe oczywiscie^^). Pozdrawiam.
cóż, z marrą to śmieszne sytuacje są... ja im raz wysyłałam e-maile z zapytanie o baletki (ich cena, forma płatności itp.), po czym dostałam e-maila, że baletki są już gotowe i mam im przelewać pieniądze (ciekawostka, ze nic nie pisałam, ze chcę je zamawiać). w końcu nie przelałam, bo się ich pytałam o to wszystko dla koleżanki, a ona nie chciała ich zamawiać. nawet się nie upomnieli, że im nie wpłaciłam....