Klasyka - Szczecin - klasa młodzieżowa

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
dariusz

Post autor: dariusz »

Dziękuje. Jak tylko dam rade to w poniedziałek będę już na zajęciach. Czuje się jak przed maturą :wink: Pozdrawiam.
milton

Post autor: milton »

Sorry...może trochę za nerwowo ale byłem pod wpływem emocji.....
Zapraszam ponownie wszystkich do klasy młodzieżowej....najwyżej skład nam się pozmieniam w porównaniu do początku ale klasa będzie istaniała.......Serdecznie zapraszam wszystkie nowe osoby;)
chciałabym_chciała

Post autor: chciałabym_chciała »

Ale że co że teraz moge jechać... skoro zajecia już są dłuuuugo?????????? Bo ja bardzo chętnie :) Goleniów nie tak daleko ;pA jak wygladaja takei zajecia?
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

A jak trochę pozmieniacie godziny to może i ja się dołączę :P
milton

taaaa...jasne kaśka...........nie ma szans na zmianę godzin (mi też średnio pasują o strasznie się gryzą z rewią w której tańczę)

a do chciałabym_chciała: jasne że możesz dojść.....zajęcia są przecież tylko kilka miesięcy (niecałe 4)
chciałabym_chciała

Ale to są ludzie którzy tak jak ja z baletem jako takim nigdy nie mieli nic wspólnego??? A jak przedział wiekowy ??
Jutka

Post autor: Jutka »

Hey ;) Mam 15 lat i nigdy nie uczyłam się baletu, nie jestem też zbyt dobrze rozciągnięta, czy jest możliwość, żebym mogła dołączyć do grupy :?:
chciałabym_chciała

jak cos to Jutka to moja kuzynka i ja jej o tym powiedziam 8) Robuie Wam reklame;p
milton

Jasne że tak.....u nas w klasie mało kto jest jakoś mocno rozciągnięty (z nielicznymi wyjątkami) więc nie ma czym się przejmować....miło będzie zobaczyć nowe twarze w klasie.

Czyli widzimy się wszyscy w poniedziałek. Może się umówimy 0 19.55??
chciałabym_chciała

Nrmalnie jestem tak szczesliwa ze nie wiem co :P Tylko mi ten wtoreknie pasuje bo mam wtedy swopje tance ;/ Chodze na zajecia przedszkolakow od 15:30 do 16:30 i Ine normalną od 18:00-20:00 ;/ Ile wogóle macielat boja i Judy 15 :P
ODPOWIEDZ