Klasyka - Szczecin - klasa młodzieżowa

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
neufra

Post autor: neufra »

[quote:15acc66b5c="Karolcia"]mam zamiar przyjść dzisiaj na zajęcia:) ale z tego co pisze milton to nie wiem czy sobie na nich poradze, no ale do odważnych świat należy, licze na odrobinke wyrozumiałości z Waszej strony[/quote:15acc66b5c]

Witam! Będziemy na Ciebie czekać ja co prawda miałam dziś nie przyjść ale wpadne się z Tobą zapoznać, bo jeżeli wykazesz chęć pozostania. To właśnie ja zostałam wyznaczona do wzięcia na siebie odpowiedzialności za "nadrobienia zaległości" w grupie.

A powracając do rozmowy: Pawle i Kasiu przecież macie nauczyciela t. modern i charakterystycznego w OB. :-)

milton

Post autor: milton »

Darka, kogo masz na myśli z charakterystycznego??
:twisted:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

No i wlasnie dlatego, ze irlandzkiego jest duzo w szczecinie i ze jakies tam powodzenie ma, zostal rowniez 'zainstalowany' w naszym ognisku, a ze wspolczesnego jest malo, nie ma zbyt duzej slawy, nie latwo znajdziesz nauczyciela w szczecinie. No ale coz, ja tam trzymam kciuki ;)

[quote:a9828def56]przyszła do nas dziewczyna z norwegi która podobno 15 lat tańczyła, i to balet[/quote:a9828def56]

pewnie powiedziala tak, zeby sie dostac do grupy(a z zalozenia dolaczala do mlodziezy ktora tanczy balet pierwszy rok i pewnie nikt nic nie potrafi) i zyskac sobie uznanie. Jak znam zycie, myslala ze wy nawet pozycji dobrze nie umiecie (chociaz wiecie, ja tam nie wiem, nigdy nie widzialam :mrgreen: ) i ze wywrze na was ogromne wrazenie jak ona sobie z tym radzi. Denerwuja mnie takie osobki :P

[quote:a9828def56]licze na odrobinke wyrozumiałości z Waszej strony[/quote:a9828def56]

Jak cie ktos wysmieje to pokazesz mi ktory to :twisted:

[quote:a9828def56]przecież macie nauczyciela t. modern i charakterystycznego w OB.[/quote:a9828def56]

eeee? czy ja o czyms nie wiem xP
Jesli masz na mysli pania Marzenke to ona nie tanczy modernu czy wspolczesnego, ale bardziej jazz/funky i rzeczy tego pokroju. Czasami dodajemy elementy klasyki, ale czystego wspolczesnego to raczej nigdy nie bylo ;)

A jesli chodzi o taniec charakterystyczny to czy ktos dysponuje jakims filmikiem?
milton

a po co ci jakieś filmiki?? Włączasz sobie Jezioro Łabędzie i pół 3 aktu to taniec charakterystyczny;))

Aaaa.....i na zajęciach nie ma czegoś takiego jak "wyśmianie". Za to jest dużo pozytywnego śmiechu (często się śmiejemy sami z siebie) i atmosfera jest bardzo pozytywna (zazwyczaj;)
dariusz

????

Post autor: dariusz »

Mam 23 lata i chciałbym uczęszczać na zajecia. Chciałbym dowiedziec się czy przyjmowane sa osoby w moim wieku i czy jest w ogóle możliwość dolaczenia teraz. Klasyki nigdy sie nie uczylem, "znam" jedynie kilka figur, które pokazali mi znajomi tancerze. Bardzo mi zależy i proszę o jakies wskazówki (moze sa jakies mozliwosci nadrobienia zaleglosci?). Dzieki :D
milton

po co się ja będę w ogóle rozpisywał......poprostu ptzyjdź na 20.00 do ogniska na zajęcia...i tyle......ja będziesz chciała to na pewno nadrobisz zaległości.....wszyscy są bardzo pozytywnie nastawieni do nowych osób a ja w ogóe dysponuję dużą ilością wolnego czasu wię zapraszamy. Gdyby co, to zawsze pomożemy....ale naprawde warto;)

Ale nam się chłopaków w ognisku zaroiło! huh! ;)
milton

tja....i bardzo dobrze.
Ale....ZACZNIJCIE KU...... CHODZIC NA ZAJECIA!!!!!!!! :evil:
Dziś afera była....chodzi po 5,6 osób i oksana w takiej grupie nie chce lekcji powadzić. PLUS NIEKTORZY NIE ZAPŁACILI ZA GRUDZIEN JESZCZE!!!!!!
Jak tak dalej pójdzie to luty będzie ostatnim miesiącem istatnienia tej klasy!!!!!!!!!!
chciałabym_chciała

Post autor: chciałabym_chciała »

Ja bym chciała ;/ fajnie ze teraz si eobudziła ;/ ale...

Nie tak nerwowo milton, jesteś w miejscu publicznym :mrgreen:
Pogadaj z członkami klasy i na nowo rozreklamuj jej istnienie. Jakoś to będzie ;) (a za grudzien i tak predzej czy pozniej beda musieli zaplacic...)

Chcialabym chciala, przyjdz na zajecia po prostu. W tym watku podane sa dni i godziny. ;)
ODPOWIEDZ