Ja forum, a przede wszystkim forumowiczom ;) zawdzięczam pogłębianie pasji którą obdarzyłam już dawno taniec, a od niedawna balet. Ponadto przeczytałam wspaniałą książkę "Julia gra Julię", znalazłam kilka ćwiczeń, które codziennie praktykuję, zawahałam się nad kupnem jazzówek z Akcesu ;) i przede wszystkim, każdego dnia czytając zamieszczone tu posty, poznaję balet nie jako część życia, lecz jako życie :). DZIĘKUJĘ :) A Wy? Co zawdzięczacie należeniu do tego grona??
dowiedziałam się wielu rzeczy na temat point i wreszcie je kupiłam!!!
Pogłebiłąm swoja wiedze jeśli chodzi o nazwy pas:)
naprawde czuję się mądrzejsza.
Sprawia mi to przyjemność:)
poza tym wczesniej nie bardzo miałam z kim porozmawiać o balecie. Dziękuję!!!
ja temu forum zawdzięczam tak dużo, ze nie będe wymieniać, ale przede wszystkim zawdzięczam mu poznanie osób bardzo dla mnie waznych. Czyli generalnie przyjaźnie. DZIĘKUJĘ[u:24f0068c99][/u:24f0068c99]
Moją wiedzę o balecie, tańcu.
Poznanie ciekawych ludzi...
To, że tańczę w Teatrze muzycznym :)
A przede wszystkim to, że byłam w szkole baletowej. I że podjęłam właściwą decyzję.
Dziękuję.
- pogłębianie wiedzy nt. baletu i tańca w ogóle
- w znacznej mierze usystematyzowanie i określenie swoich własnych poglądów na taniec, dzięki różnym ciekawym (nieraz gorącym) dyskusjom :)
- muszę zaznaczyć: obejrzenie paru ciekawych baletów (np. MacMillana ;) ) (dziękuję)
- poznanie ciekawych osób (które pozdrawiam, wszystkie - nie będę wymieniać, żeby każdy czuł się pozdrowiony, bo w sumie sporo was jest :) )
- świadomość tego, ile znaczy dla mnie taniec
Zawdzięczam forum wiele wspaniałych internetowych znajomości,
dużą dawkę wiedzy o balecie, wiele godzin spędzonych na sympatycznych
dyskusjach, wiarę w swoje siły w chwilach zwątpienia... I często pocieszenie :).