Ksiazki, czyli co czytacie
-
karolinkaaa
-
karolinkaaa
'Kompletnie zapomniałam o tym wątku
Wrażenia po Isadorze Duncan: naprawdę świetna książka. Jeśli chodzi o balet (tylko mnie nie zabijcie! ) W PEWNYM SENSIE się z nią zgadzam. '
Ah...Też czytałam tą książke.Jestem świetna.Kocham tą tancerke..Czasem kocham tak potańczyć jak ona.Z rozpuszczonymi włosami,z gołymi nogami.Bez takiej 'sztywności' w ballecie.Ale balet oczywiście kocham.Czasem jednak takie odprężenie jest potrzebne.
Wrażenia po Isadorze Duncan: naprawdę świetna książka. Jeśli chodzi o balet (tylko mnie nie zabijcie! ) W PEWNYM SENSIE się z nią zgadzam. '
Ah...Też czytałam tą książke.Jestem świetna.Kocham tą tancerke..Czasem kocham tak potańczyć jak ona.Z rozpuszczonymi włosami,z gołymi nogami.Bez takiej 'sztywności' w ballecie.Ale balet oczywiście kocham.Czasem jednak takie odprężenie jest potrzebne.
-
inscrutable.m
-
PavlovaAnna
-
inscrutable.m
-
girl interrupted
Ja w dzieciństwie podobnie jak chyba parę forumowiczek zaczytywałam się cyklem o Emilce Monmongery (Ania była chyba zbyt histeryczna:) ). Trochę za wcześnie sięgnęłam po " Mgły Avalonu" (dostałam wielkie wydanie z pieknymi ilustracjami) ale myślę , ze ta książka miała wiele wspólnego z kształtowaniem moich gustów estetycznych (podobnie jak filmy "Niekończąca się opowieść" i "Legenda") poza tym porządne 3 razy przeczytałam Małą Księżniczkę:)