Mam pytanie. Jezeli mam nr. 40 to najlepszy rozmiar bedzie 12? Ale przy tym mam bardzo waska stope. W miejscu gdzie sie robia halluksy mam ok 10 cm., a obwod w miejscu pod podbiciem ok 8 cm. Obwod podbicia= 22 cm. Dl stopy ok 24 cm, a rozmiar w Grisho mam 5,5. Blagam pomozcie, bo musze szybko zamowic te pointy.. :?
No ja osobiście jestem pewna na 90%, że by doszły. Nawet zakładając, że zamówienie złożysz w poniedziałek, a wybrany model będą mieć na stanie to w środe około 16 powinnaś otrzymać paczkę albo nawet we wtorek. Wysyłają priorytetem.
a ja musze pochwalic pasdechat! w czwartek zamowilam stroj, w piatek zostal wyslany i juz w poniedzialek go dostalam! stroj z capezio, bardzo jestem zadowolona. Poza tym pasdechat poprawilo sie tez w odpowiedziach mailowych. Dostawalam je albo jeszcze w ten sam dzien albo na nastepny. Pani bez zadnych problemow odpowiadala na wszystkie moje pytania (a mialam ich dosyc sporo)! :D
www.capeziodance.com :) a ja też jestem zadowolona (z odpowiedzi mailowych)... to nic, że na przesyłkę czekałam 3 tyg. aż zostanie wysłana, ale dostałam zapewnienie, że jutro to ostateczny termin.. [size=9:1f10abd616]jednak co z tego jeżeli jest mi ona potrzebna na piątek rano? pewnie przyjdzie na piątek po południu jak znam życie........ :?[/size:1f10abd616]
mi pani przesłąłą cennik kostiumów, szkoda tylko że plik ze zdjęciami oferty się nie może otworzyć, bo jakiś bła zawiera czy coś....ale cennik mam (120-150 zł o ile dobrze pamioętam)
Ceny baletek firmy Capezio są od 65 zł. do 195 zł. a point od 235 zł. do 270 zł. Są sprowadzane na specjalne zamowienie klieta. Stroje w cenach od 120 zł. do 175 zł.
Teraz są tez wyprzedawane niektore wzory kostiumow i ocieplaczy. Ja np za swoj stroj z rekawem 3/4 z capezio zaplacilam 95zl. :wink: