Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
U mnie jest podobnie, jak u Nema - sala po znajomości, więc koszta są niższe. Chodzę rzadko, ale to głównie dlatego, że, jak napisałam, to dla mnie rodzaj rozrywki. Nie jest to uczenie się czegoś, a raczej niezapominanie :]
hej a ja mam pytanie czy ktos z was orientuje sie czy w lublinie mozliwe sa jakies lekcje baletu dla osob powyzej 20 roku zycia panstwowe lub prywatne???
Pewnie są. o ile się nie mylę to w Lublinie działa ognisko baletowe (zresztą o tym znajdziesz informacje na tablicy [i:cda42c75bc]Kursy, warsztaty, audycje[/i:cda42c75bc]) więc kadra jest. wystarczy udać się do kogoś i pogadać, zapytać... ;)
Tak, Traquality, zgadza się, ale przyjmuje ono dzieci od czwartego do ósmego roku życia... O dwudziestolatkach nie ma mowy. O takich zajęciach dla dorosłych nie słyszałam, ale warto się popytać. Na pewno są jakieś prywatne lekcje.