Indywidualne lekcje tańca

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Chaton

Post autor: Chaton »

U mnie jest podobnie, jak u Nema - sala po znajomości, więc koszta są niższe. Chodzę rzadko, ale to głównie dlatego, że, jak napisałam, to dla mnie rodzaj rozrywki. Nie jest to uczenie się czegoś, a raczej niezapominanie :]
olenkamalenka

Post autor: olenkamalenka »

hej a ja mam pytanie czy ktos z was orientuje sie czy w lublinie mozliwe sa jakies lekcje baletu dla osob powyzej 20 roku zycia panstwowe lub prywatne???
Tranquility

Post autor: Tranquility »

Pewnie są. o ile się nie mylę to w Lublinie działa ognisko baletowe (zresztą o tym znajdziesz informacje na tablicy [i:cda42c75bc]Kursy, warsztaty, audycje[/i:cda42c75bc]) więc kadra jest. wystarczy udać się do kogoś i pogadać, zapytać... ;)
Nena

Post autor: Nena »

Tak, Traquality, zgadza się, ale przyjmuje ono dzieci od czwartego do ósmego roku życia... O dwudziestolatkach nie ma mowy. O takich zajęciach dla dorosłych nie słyszałam, ale warto się popytać. Na pewno są jakieś prywatne lekcje.

:mrgreen:
olenkamalenka

Post autor: olenkamalenka »

wlasnie z tego sprawdzalam to wlasnie w tym ognisku przyjmuja tylko dzieci a tak poza tym nic nie znalazlam
Cheryl

Post autor: Cheryl »

XXXXXXXXX
gonia

Post autor: gonia »

łał... ty to masz fajnie! lekcje prywatne i piwnica-sala baletowa... :shock: :shock:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

To jak ty dziewczyno wyrabiasz?? Jeszcze jak mówisz, że masz codziennie około 5 godzin baletu... :shock: :shock: :shock:
ODPOWIEDZ