Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Di

Post autor: Di »

Witam wszystkich :)
neda

Post autor: neda »

Witam serdecznie:)
Mam 18 lat i od czterech lat dość intensywnie zajmuję się tańcem.Zaczełam od tańca jazzowego i współczesnego plus trochę klasyki.Po dwóch latach zrezygnowałam z tego rodzaju tańca i zajęłam się tańcem towarzyskim,salsą.Zrezygnowałam gdyż mój partner doznał kontuzji i jeszcze innych powodów.Nie będę o nich pisać gdyż to trochę skomplikowane :)
Aktualnie wróciłam do tańca jazzowego i współczesnego,biorę indywidualne lekcje klasyki oraz uczęszczam na ludowy.
Taniec jest moim życiem,po prostu... :)

Pozdrawiam serdecznie :D
just_me

Post autor: just_me »

Witamy uzytkownika nr 888 :) - jest nim Terten !
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

To ja też się przywitam:)
Witam i pozdrawiam wszystkich :D
terka:)

Post autor: terka:) »

hmmm... to ja też :wink: tańczę od 9-10 roku życia, a przeżyłam 15 wiosen.. zajmowałam się tańcem towarzyskim w 10 tańcach przez 6 lat jakoś.. miałam też pół roku zapoznawania się z tańcem nowoczesnym, czasami zajęcia z klasyki [na perfidnym poziomie]... obecnie wylądowałam rezygnując z towarzyskiego [ no czasami zdarza mi się pójść na jakiś trening, ale już solo, bez partnera], a zapisując się na [porządną :P ] :P klasykę.. i żałuję tylko tych straconych lat z towarzyskim.. :( nigdy nie lubiałam cha-chy :P
Nena

Post autor: Nena »

Jeśli tańczyłaś i byłaś szczęśliwa, to nic nie zmarnowałaś.
Każde doświadczenie z tańcem jest dobre :)
terka:)

Post autor: terka:) »

byłam szczęśliwa, kiedy miałam partnera i wszystko się układało, jeździliśmy na turnieje......ale jak wiadomo-nie zawsze było tak pięknie i czuję, że zmarnowałam to :( , rodzice mogli mnie szybciej za to zapisać na balet :D ale już koniec odbiegania od tematu :P

[color=blue:731c124d47]No właśnie - proszę nie odbiegac od tematu. Przedstawialnia ma konkretne przesnaczenie. Pozdrawiam i serdecznie witam nowych użytkowników na forum. N.[/color:731c124d47]
ocenzurowana

Post autor: ocenzurowana »

Cześć ;) Nie tańcze niestety ale fascynuję się tańcem od kilku lat.
Rozciągam się intensywnie w domu i niestety tylko to musi mi wystarczyć.
powód jest prosty.. w moim mieście nie ma żadnej szkoły tańca a do najbliższej mam 1,5h PKSem :( Lat mam 16 i Marze o przeprowadzce i uczęszczanie na jakieś prywatne lekcje. niestety - nierealne. Póki co.

Pozdrawiam serdecznie.
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Ocenzurowana witamy Cię serdecznie.
Przykre to.Wspaniale jednak,że ćwiczysz sama dla siebie. :P
ocenzurowana

Post autor: ocenzurowana »

dziękuje bardzo Karolinko ( moja imienniczko ;) )

Marzą mi sie POINTY żeby powiesić na ścianie (wiem, ambitne) ale nie wiem skąd takie wziąść? Ile kosztują nowe? Czy ktoś mógłby mi pomóc?

[size=9:2358d6567d]zauważyłam że bardzo się tu czystości pilnuje.. przepraszam z góry za offa. [/size:2358d6567d]
ODPOWIEDZ