Body

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

ja mam 2 stroje z wstawkami z w&t (jeden z tzw. żółwim kołnierzykiem,wstawka od "pod biustem" http://img141.imageshack.us/my.php?image=d1031xbh6.jpg i jeden dosyc prosty podobny do tego na zdjęciu,wstawka rowniez od "pod biustem" http://img132.imageshack.us/my.php?image=gm103kf3.jpg ,obydwa czarne)oprócz tego że w welurze jest gorąco to ogolnie moim zdaniem dodaje uroku :wink:
Aga

Post autor: Aga »

Mnie bardziej podoba sie ten drugi Odylio.Z jakiego mateiału są uszyte?(poimjając welur,o którym już pisałaś).Tak poza tym to z jakich materiałów szyją w W&T?Dostałam nowy katalog ale tam nic nie jest napisane o materiałach.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

są 2 wersje-lycra lub bawełna(moje są z bawełny)...jesli chodzi o wstawki welur lepiej sie komponuje z bawełną bo lycra i tak juz blyszczy wiec wtedy rzeczywiscie robi sie troche za błyszcząco...
Aga

body - rękawy czy ramiączka?

Post autor: Aga »

A tak poza tym to macie kostuimy z rękawem czy bez?A moze na ramiączkach?
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Tylko na ramiaczkach, krzyżujących sie na plecach.
gonia

Post autor: gonia »

czarne body na ramiączkach. z ciuchlandu :D (ale ogólnie niejaka firma Mark & Spencer czy coś takiego.... )
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Czarne z dlugim rekawem, ale za jakis czas planuje kupic na ramiaczkach - mysle ze lepiej sie w takich cwiczy oprocz tego ze troche zimno na poczatku, ale mozna zalozyc bluze.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Aggo zapewniam Cię, że lepiej po jak się spocisz to potem są takie brzydkie plamy :? A po za tym ygodniej się ćwiczy bo nic nie ciągnie w ramionach :)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Zgadzam się. Ja zdecydowanie wolę na ramiączkach- przynajmniej sprawa "plam" znika. :wink:
Czajori

Post autor: Czajori »

Osobiście wolę na ramiączkach - wąskich, szerokich, obojętnie. Kostiumy z rękawami 3/4 mam na zimę, kiedy nawet po rozgrzewce jest ciągle mega zimno.
ODPOWIEDZ