Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Witamy serdecznie nowych użytkowników.
Taneczna

Taneczna się przedstawia

Post autor: Taneczna »

Witam .Jestem tu nowa i interesuję się tańcem .Tańczyłam w jednym z zespołów przez wiele lat .Niestety już dalej wiek mi nie pozwolił kontynuować mo :D ich pasji.Ale witam was wszystkich i mam nadzieje ,ze bede sie dobrze tutaj czuć ( niedawno odkryłam to forum i jest super ) :D
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy serdecznie i zapraszamy do rozmów, zawierania znajomości itd. Liczę że będzie Ci się miło forumowało ;)
Di

Post autor: Di »

Czesc wszystkim tancerzom! Forum przeglądam juz od dawna..ale jakos jeszcze nie uczestniczlam w rozmowach..ale na pewno się przyłącze :)
Pozdrawiam wszystkich,do uslyszenia :)
Farruca

Post autor: Farruca »

Hej:)
Witam serdecznie. Mam nadzieję, ze bedzie nam tu razem miło:)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Witamy nowe użytkowniczki i zapraszamy do dyskusji.
Rozczochrana

Post autor: Rozczochrana »

Ach, no przecież jeszcze trzeba się przedstawić! :D
Mam na imię Ola, mam 17 lat, jestem ze Szczecina ;D Na wstępie zaznaczam, że nie tańczę baletu, co zresztą ogromnie mnie smuci. Na koncie mam jedynie 2 lata tańca irlandzkiego, od listopada będę chodzić na taniec towarzyski (głównie dla zabawy, bo idę tam z moją drugą połową ;) ). Za rok zamierzam przymierzyć się do baletu, chociaż wiem, że w sumie nic z tego już nie będzie.
Poza tym gram na pewnych instrumentach, w tym roku robię dyplom z wiolonczeli, ale wirtuozem muzycznym nie jestem ;/ Od czasu do czasu jeżdzę konno (znaczy się gdzieś od roku na nim nawet nie siedziałam :P) i.. ehm.. i nie wiem co jeszcze można o mnie powiedzieć ;)

Pozdrawiam :D
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy nową forumowiczkę ze Szczecina i zapraszamy do dyskusji, zawierania znajomości itp
Pozdrawiam
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Olu, zajrzyj na tę stronę -> http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2721 to chyba coś dla ciebie :D
A jeśli chodzi o towarzyski, gdzie będziesz chodzić? Do Astry? Jeśli tak to może się spotkamy :mrgreen:
Rozczochrana

Post autor: Rozczochrana »

Kasiu, ja bym chętnie do Astry poszła, ale chyba nic z tego :( Mój chłopak średnio stoi z kasą, więc szukamy tańszych zajęć. Póki co czekam na studencką ofertę, ale jeśli nic z tego nie będzie to idę do szkoły Milagro ([url]www.milagro.pl[/url]), czego w sumie się boję, bo nic o niej nie słyszałam (no, czytałam jeden artykuł, ale o flamenco ;) )

Aha, co do tej klasy młodzieżowej: zdaje się, że moja koleżanka (również z tańca irlandzkiego) poszła tam niedawno na zajęcia i jest zakochana. Ja stwierdziłam, że najpierw zrobię dyplom z wiolonczeli a dopiero później na serio zajmę się tańcem. W każdym razie dzięki :]
ODPOWIEDZ