Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisi

Post autor: sisi »

to nie przeprosty są tutaj nieładne, tylko rozkład mięsni cheerleaderki (te uda!) oraz kąt pod jakim zostało zrobione zdjęcie (to też się liczy...) nawet skłonna jestem powiedziec ze te przeprosty ją trochę ratują! pomyślcie jakby wyglądała z niedoprostami... blee...
raisa

Post autor: raisa »

mięśnie rzeczywiście...ma co pokazać. Ale w ogóle figury są świetne. A to jedno zdjęcie...ja bym od razu upadła. A on ją tylko za stope trzyma...
Nena

Post autor: Nena »

Co do przeprostów, to byłabym skłonna raczej stwierdzić, że Gość ma sporo większe :) Ta dziewczyna ma przeprosty trochę większe od moich, gdy maksymalnie wyprostuję nogę. Fakt, mięśnie duże. Ale jedyne, co podziwiam na tej fotce, to równowaga ;) Bo jest niesamowita...
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Mi się wydaje, że one głównie utrzymuja równowage udami i dlatego ich uda takie są... :roll:
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

http://www.youtube.com/watch?v=MzHCe6OpM1U&mode=related&search= - kolejny świetny montaz,tym razem GA od kuchni...a tak w ogole to dzis o 16 i jutro o 18.15 na eurosporcie sa relacje z mistrzostw europy w moskwie...
sfra

Post autor: sfra »

Odylio, dzięki wielkie za link - film poruszający i wzruszający...
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

http://www.youtube.com/watch?v=sxeHUO8WK0s&mode=related&search=- jeszcze jeden,niesamowity... a co do tamtego to poza wszystkim dramatyzmu dodaje muzyka z matrixa-idealnie dopasowana...ktos będzie sledzil ME?bo my z drCoppelius na pewno...

i jeszcze o centrum gimnastycznym w rosji http://www.youtube.com/watch?v=UMJorfZpAiE&mode=related&search=

[size=9:c4034a2713]sorki ze tak zasypuje ale jestem chora i ogladanie filmikow to jedyne na co mam sile :( [/size:c4034a2713]
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Filmiki piękne, wzruszające...
a jeśli chodzi o ME w Moskwie, to mi się najbardziej podobał układ białorusinek ze wstążkami, polki, jak to polki... bardzo drażniły mnie panie, komentatorki :evil:
raisa

Post autor: raisa »

Świetny ten filmik...
chodzi mi o ten pierwszy ;)
Chociaż ten drugi też fajny.
Co do ME to będę śledzić w miare moich możliwości.

EDIT: jejku...moje głupie błędy. rzeczywiście coś pokręciłam ;) :roll: :twisted:
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

[quote:8ab9e35c71="raisa"]Świetny ten filmik...
chodzi mi o ten pierwszy ;)
Chociaż ten pierwszy też fajny.
[/quote:8ab9e35c71]
Chyba cos pokrecilas Raiso xD
ODPOWIEDZ