film swietny ;P chociaz mi jednak batrdziej sie podobała dwójka....
Patrick rzeczywiście jest niesamowity i podziwiam go za to że ma juz swoje lata a jednak dalej jak napisała Agga jest aktywny ;))))))
Ostatnio ogladalam druga czesc Dirty Dancing ale jakos mnie nie powalila na kolana, niektore sceny bardzo podobne do tych w pierwszej czesci, jak zwykle malo tanca, ale za to bardzo fajna muzyka.
Pytanie z troche innej beczki, nie wiecie gdzie mozna znalezc spodnice podobnego typu do tych ktore mozna zobaczyc w obu czesciach filmu?
Nie musza byc profesjonalne - z etykietka z napisem "do tanca", porostu zalezy mi na tym zeby sie podobnie ukladaly, falowaly, zeby mialy wszyte pod spodem warstwy materialu. Jesli widzialbyscie/widzielibyscie gdzies cos podobnego to prosze o wiadomosc na PM.
A mi druga część Dirty Dancing podobała się bardziej od pierwszej, była lepiej przygotowana technicznie i mimo iż tancerka nie była profesjonalna, film był naprawdę świetny. No i ta muzyka...
A Patrick Swayze gra w drugiej części nauczyciela tańca.
Według mnie Patric Swayze nie jest jakimś tam doskonałym tancerzem. Zresztą nie osiągnął w tej dziedzinie dużych sukcesów. Znany jest przede wszystkim jako aktor.:) Ja osobiście uwieeeeelbiam film "Uwierz w ducha", w którym Patric grał główną rolę...mm..naprawdę WARTO obejrzeć... :D
Oglądając drugą część "Dirty Dancing" zauważyłam, że jego twarz zrobiła się taka... no... dziwna. Wiem, że młody tam nie był, ale w porównaniu z kondycją twarz była taka nienaturalna.