Patrick Swayze

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

może chciałby ktoś, żeby kupić mu ten film w Krakowie i wysłac, bo jak just me wspominala, mamy wieksze zasoby?? :D
Tranquility

Post autor: Tranquility »

film powinien być w wypożyczalniach.
nie raz go juz widziałem.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[url]http://www.youtube.com/watch?v=jmJVIqpIYnw&search=dirty%20dancing[/url]
Black Mamb

Post autor: Black Mamb »

film swietny ;P chociaz mi jednak batrdziej sie podobała dwójka....
Patrick rzeczywiście jest niesamowity i podziwiam go za to że ma juz swoje lata a jednak dalej jak napisała Agga jest aktywny ;))))))
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Ostatnio ogladalam druga czesc Dirty Dancing ale jakos mnie nie powalila na kolana, niektore sceny bardzo podobne do tych w pierwszej czesci, jak zwykle malo tanca, ale za to bardzo fajna muzyka.

Pytanie z troche innej beczki, nie wiecie gdzie mozna znalezc spodnice podobnego typu do tych ktore mozna zobaczyc w obu czesciach filmu?
Nie musza byc profesjonalne - z etykietka z napisem "do tanca", porostu zalezy mi na tym zeby sie podobnie ukladaly, falowaly, zeby mialy wszyte pod spodem warstwy materialu. Jesli widzialbyscie/widzielibyscie gdzies cos podobnego to prosze o wiadomosc na PM.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

A mi druga część Dirty Dancing podobała się bardziej od pierwszej, była lepiej przygotowana technicznie i mimo iż tancerka nie była profesjonalna, film był naprawdę świetny. No i ta muzyka...
A Patrick Swayze gra w drugiej części nauczyciela tańca.
Carmen

Post autor: Carmen »

Według mnie Patric Swayze nie jest jakimś tam doskonałym tancerzem. Zresztą nie osiągnął w tej dziedzinie dużych sukcesów. Znany jest przede wszystkim jako aktor.:) Ja osobiście uwieeeeelbiam film "Uwierz w ducha", w którym Patric grał główną rolę...mm..naprawdę WARTO obejrzeć... :D
Nati

Post autor: Nati »

wg mnie Patrick nie jest jakiś wybitny... wydaje mi się trochę przereklamowany :)
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

ma taki fajny uśmiech.... :lol: Ale nie za bardzo podobał mi się w ostatnim tańcu, może już po prostu troszkę za stary na takie tańce
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Oglądając drugą część "Dirty Dancing" zauważyłam, że jego twarz zrobiła się taka... no... dziwna. Wiem, że młody tam nie był, ale w porównaniu z kondycją twarz była taka nienaturalna.
ODPOWIEDZ