Klasyka - Szczecin - klasa młodzieżowa

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
milton

Klasyka - Szczecin - klasa młodzieżowa

Post autor: milton »

hej! jest możliwość utworzenia klasy młodzieżowe w ognisku baletowy w szczecinie na normalnycjh warunkach dla osób nie tańczących klasyki itp. potrzbuje tylko zebrać jeszcze conajmnie 8 osób do 15 czerwca, jakby był ktoś zainteresowany, to piszcie i powiedzcie dalej, może ktoś będzie chviał z waszych znajomych. pozdrawiam

[color=darkblue:1cc99d78ec]Post zmieniony przez admina.
Tranq.[/color:1cc99d78ec]
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

w NASZYM ognisku?
(panstwowe ognisko baletowe pod dyr anny kubiak ( :P 8) ) na henryka poboznego??)
ale dla dziewczyn/chlopcow czy jak?
bo ja cos slyszalam o chlopaku ktory chcial sie zapisac na balet i poszedl do naszej dyrektorki i ona zgodzila sie utworzyc klase na chlopakow jesli on uzbiera jeszcze paru chetnych.
to ty?
milton

Tak, to ja. sporo wydarzyło sie od moich ostatnich postów, ale nieważne. Na dzień dzisiejszy sytuacja troche się zmieniła co do profilu klasy. Klasa ta ma być i dla dziewczyn, i dla chłopaków. Najważniejsze jest teraz zebrać ludzi. Potrzebuje conajmnie osiem, którzy mieli już jakiś kontakt z tańce( obojętnie jakim, w tym gimnastyka artystyczna), bo są problemy z uzbieraniem nawet tylu osób. Wydaje mi się, że będzie sporo chętnych, ale poprostu o tym nie wiedzą. Dlatego prosze wszystkich aby powiedzieli o tym jak największej ilości osób, bo bez tego nie powstanie ta klasa a szkoda by było starcić taką okazję. Na dzień dzisiejszy jest to tak naprawdę jedyna w szczecinie szansa na normalne lekcje baletu (i nie tylko, bo to będzie normalna klasa czyli klasyka, współczesny, ludowy, charakterystyczny czy teoria) dla osób w wieku późniejszym(czytaj nie dziecka) które chcą coś robić w tym kierunku. Pozdrawiam i mam nadzieje że powiedziecie o tej klasie jak największej ilości osób.
Kontakt dla chętnych na PW albo najlepiej na maila klasabalet@o2.pl

http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=51938&highlight=#51938
zagadaj do tej martiki (ostatnia strona watku)
ona tez szuka takiego miejsca w szczecinie :D
i popytaj ludzi, pare osob kiedys przychodzilo na balet i mnie spotykalo ale pytajac sie o moj wiek i ile lat tancze to od razu rezygnowaly i sobie szly.
na pewno sie uda! trzymam kciuki! :D
swoja droga, wiem cos za jeden ;) widzialam cie na gali gwiazd baletu na balkonie :P wtedy mi powiedzieli ze to ty sie cos pytales o klase baletowa :D
milton

odświeżam temat, bo nie wiem czy nie mocie kogoś zainteresowanego ze znajomy. Zeby przyspieszyć kontak ze mną podaje swój kom 512 235 495(wystarczy puścić strzałke i ja oddzwonie), bo sprawa jest dość pilna. pozdrawiam wszystkich
Di.

Post autor: Di. »

jest jeszcze szansa na to zeby ewentualnie sie ktos zapisal?
milton

oczywiscie ze jest jeszcze mozliwosc zapisania, bo rok sie jeszcze nie zaczal szkolny, jakbys miala jeszcze kogos znajomego chetnego to by bylo swietnie. najlepiej napisz mi na komorke bo nie zawsze mam dostep do kompa.......moj numer 512 235 495, mozna pisac i dzwonic o kozdej porze, pozdrawiam
p.s. jakby ktos z was znal jeszcze kogos zainteresiwanego to bede bardzo wdzieczny
p.s.2 sorry ze bez polskich znakow pisze, ale nie jestem teraz na swoim kompie
Di.

Post autor: Di. »

oooo to swietnie, skontaktuje sie w tym tygodniu z Toba :)
Fionna

Post autor: Fionna »

Dane te przekazała mi koleżanka,która była na spotkaniu organizacyjnym w sprawie młodzieżowej grupy baletowej.
W każdym razie bardzo sie cieszę że te dane są nieaktualne i grupa jest tak liczna!Mam zamiar do niej dołączyć :D

przepraszam za wprowadzenie w blad, ale tak slyszalam :oops:
ODPOWIEDZ