udręki moderowania

Sprawy formalne Forum
Kasia G

udręki moderowania

Post autor: Kasia G »

sorry, ale musze się tym z wami podzielić:
zamknęłam wątek ząłożony przez snowflake w szkole baletowej z pytaniem o szkołę Labana. dodałam komentarz, ze najpierw powinna sprawdzić w wyszukiwarce bo taki wątek już istnieje i podałam link (temat już jest usuniety,, żeby nikogo nie drażmnił, bo...)

bo dostałam od niej PM nastepującej treści:

"skorzystalam z tej opcji wpisujac hasło laban, przykro mi ze nie wpadlam na pomysl aby odmienic je przez przypadki.
dodam, ze atomosfera zamknietego kola administratorow którzy do kazdego postu dodaja swoje kolorowe komunikaty nie jest zbyt przyjemna dla osob "z zewnątrz", pozatym to forum chyba jest po to zeby zadawac pytania. oczywiscie, porządek musi być ale ten maly reżimek przekracza chyba granice zdrowego rozsądku. dziękuje za link do tematu i pozdrawiam."

no to żebyscie wiedzieli, ze wprowadzilismy rezim na forum :)

pozdrawiam cała grupe trzymającą władzę :twisted:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

oh... ciekawie... :D
sfra

Post autor: sfra »

Tak, wedle jednej z forumowiczek jesteśmy poza tym "trochę dziwni" :twisted:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

lepiej być dziwnym niż normalnym... :D
Kasia G

jasne, normalni są nuuudni ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

No tak, ale to naprawdę dziwne :wink: uczucie zostać nazwanym "dziwną" przez jedenastolatkę :D, która ma pretensje o zamknięty temat (a zgadnijcie, jaki miał tytuł? Oczywiście "Jakie pointy są najlepsze dla początkujących?")
To naprawdę smutne, jak ludzie biorą kasowanie ich postów do siebie i się za to obrażają. :twisted:
asias

Post autor: asias »

A Kasia właśnie się zabrała do udzielania mi dobrych rad. :lol: I dowiedziałam się o sobie czegos ciekawego. Otóż "chcę zaspokoic swoje moderatorskie potrzeby" czy cos w tym stylu. :twisted: :P
Kasia G

to zaspokajaj, śmiało ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

Chciałam podzielić się z Wami pm-em od niejakiej Erki-baletnicy, która już kiedyś była no forum jako Erka, ale zrezygnowała po tym, jak sfra i ja zamknęliśmy jej wątek o tym, jakie pointy polecamy dla początkujących (były już dwa identyczne wątki).

[quote:88f734c1ac="Erka-baletnica"]Słuchaj! Na tym forum przydał by się chyba inny modernator!!! Jak ktoś się pyta o swoje sprawy to ty oczywiście musisz to skasować... Może w innych wątkach nie ma tego co ktoś inny by chiał?? Moja koleżanka kiedyś prezszukała całe forum i nigdzie nie znalazła tego co chciała, i napisała własny temat ale po godzinie skasowano go? No i co? Moim zdaniem to jest nie chcąc źle owić ale to jest trochę "GŁUPIE"! [/quote:88f734c1ac]

Jeśli ktoś z Was zgadza się z tą dziewczynką (bo z jej bloga wiem, że ma 11 lat), to proszę Was o zdanie w tej sprawie. Wydaje mi się, że Martis95 przesadza, zakładając wciąż w Praktyce wątki, które powielają inne tematy. Poza tym zarówno ona, jak i ta cała Erka, są beszczelne w stosunku do innych forumowiczów (którzy, zdaje mi się, są po naszej stronie.

Naprawdę nie jest mi miło otryzmywać takie pm-y, nawet, jeśli są stale od jednej osoby, i to dużo ode mnie młodszej, ktorej zdaniem nie powinnam się przejmować. Poza tym już mam trochę dosyć ciągłego kasowania kolejnych niepotrzebnych wątków, wszystkich założonych przez Martiś albo Erkę.

Szczerze mówiąc, mam ochotę zaproponować wlepienie każdej z nich kartki, i to bardzo czerwonej, ale może to zbrodnia w afekcie :twisted:
Gość

Post autor: Gość »

Kartki za nieznajomość (/nierozumienie?) i łamanie regulaminu im się należą. Poza tym samym użytkownikom (a nie tylko nam, wrednym moderatorom) ich działalność się nie podoba...
ODPOWIEDZ