[quote:388d76bf09="Cheryl"]Pamiętam jak byłam mała i do długopisu przyczepiałam sobie wstążkę i latałam z tym dookoła. Wiecie o co chodzi.. p.gimnastyczka 8)[/quote:388d76bf09]
... a kto tego nie robił :lol:
Pamiętam ja latałam z tym po pokuju i wywijałam. Oczywiście raz bylo tak, że tańczyłam sobie z tym na trawce i przeskakiwałam przez podlewacz automatyczny do trawy na ogrodzie. Trawa była śliska no i ja oczywiśnie przewróciłam się i poleciałam na dużym palcu lewej stopy przez pół trawnika :D Hehe, to było w pierwszej klasie baletowej w czerwcu przed exam. Więc go nie zdawałam. A w dzień kiedy dziewczyny zdawały exam ja siedziałam u chirurga który przecinał gips! :) :D :D
[quote:d49a11b5a3]http://www.youtube.com/watch?v=Y_YzeQ8e-aY&mode=related&search= -baletowa wstążka bessonovej...z bardzo fajną (moim zdaniem) końcówką...[/quote:d49a11b5a3]
Piękne, piękne! Rzeczywiście, końcówka z tymi piruetami była świetna. A czy widziałyście taki moment, w którym spadła jej wstążka i ją podnosi? Czy to było specjalne a moze to moje przewidzenia...?
Ja nie zauważyłam tu niczego takiego, a oglądałam ten układ już jakieś 3 razy... Może chodzi Ci o to, gdzie Bessonova gdzieś w 1:30 łapie wstążkę nogą i później ją podnosi? Jeśli tak to to było specjalnie, bo za takie łapania jest więcej punktów ;)