Wszystkie ,,za,, i wszystkie ,,przeciw''''...?
[quote:7d63aff1ec][color=red:7d63aff1ec]czy ten post coś wnosi do dyskusji? [size=9:7d63aff1ec](oprócz jednej złośliwej uwagi pod adresem Mamy?)[/size:7d63aff1ec]jaki jest sens pisania postów typu "wiem ale nie powiem"? :? [/color:7d63aff1ec][/quote:7d63aff1ec]
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2765&postdays=0&postorder=asc&start=175
jezu. zaraz mnie szlag trafi. MOŻE BYŚ SIĘ ŁASKAWIE MODERATORZE SIĘ PODPISAŁ, A NIE ANONIMOWO DAWAŁ UWAGI?
mądry polak gdy cwany, najlepiej uwagę komuś zwrócić i się nie przyznawać, nie?
piszę, bo chcę się wypowiedzieć, a chyba mi nie zabronisz bo komuny tutaj nie mamy, nieprawdaż?
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2765&postdays=0&postorder=asc&start=175
jezu. zaraz mnie szlag trafi. MOŻE BYŚ SIĘ ŁASKAWIE MODERATORZE SIĘ PODPISAŁ, A NIE ANONIMOWO DAWAŁ UWAGI?
mądry polak gdy cwany, najlepiej uwagę komuś zwrócić i się nie przyznawać, nie?
piszę, bo chcę się wypowiedzieć, a chyba mi nie zabronisz bo komuny tutaj nie mamy, nieprawdaż?
to ja napisałam ten post i nie muszę się za każdym razem podpisywać. owszem, nie zabronię ci wypowiadania się. nie w tym celu napisałam tą uwagę. tylko najzwyczajniej w świecie nie rozumiem po co są posty w stylu "wiem ale nie powiem".
napisałam teraz to zeby nie było ze się moderator kryje, natomiast resztę ew. dyskusji bardzo proszę przenieśmy na pm - jeśli trzeba.
z góry dziękuję
napisałam teraz to zeby nie było ze się moderator kryje, natomiast resztę ew. dyskusji bardzo proszę przenieśmy na pm - jeśli trzeba.
z góry dziękuję
[color=blue:9f7dd89e5e]zwracam uwagę, ze poza pogadalnia inne tablice zwykle maja JEDNEGO moderatora, więc jesli na sojej ( atylko taka mozliwośc ma) moderator daje uwage i podpisuje sie moderator to jasne kto nim jest, ja tez na swoich tablicach podpisuje ise 'moderator', a na innych Administrator bo z tego tytułu moge tez ingerowac i administrowac na innych tablicach. Owszem, pożądane by było, zeby w pogadalni moderatorki ise podpisywały
pozdrawiam
Administrator Kasia G[/color:9f7dd89e5e]
pozdrawiam
Administrator Kasia G[/color:9f7dd89e5e]
-
aankaa_baletnica=)
[quote:20dcd4c545="aankaa_baletnica=)"] A już na pewno w podadalni, praktyce i teorii. No i jak jakiś moderator daje uwagi nie na swojej tablicy to też milo byloby jakby sie podpisal.[/quote:20dcd4c545]
Taka sytuacja nie może mieć miejsca, bo każdy moderator ma uprawnienia tylko na swojej tablicy (tzn. technicznie nie może nic zmieniać na nie swojej tablicy). Jedynie administratorzy mogą działać na wszystkich frontach, i należy ich się słuchac, a nie zastanawiać się, kto to napisał :?
PS. Nie życzę sobie tekstów typu "moderatorzy w Praktyce się nie podpisują". Jak już Sfra napisał wyżej, mamy system umiesczania inicjałów, a jesli zdarza nam się zapomniec, to chyba naprawdę wszyscy rozpoznają już nasze wyjątkowo zjadliwe kolorki moderatorskie!!
Taka sytuacja nie może mieć miejsca, bo każdy moderator ma uprawnienia tylko na swojej tablicy (tzn. technicznie nie może nic zmieniać na nie swojej tablicy). Jedynie administratorzy mogą działać na wszystkich frontach, i należy ich się słuchac, a nie zastanawiać się, kto to napisał :?
PS. Nie życzę sobie tekstów typu "moderatorzy w Praktyce się nie podpisują". Jak już Sfra napisał wyżej, mamy system umiesczania inicjałów, a jesli zdarza nam się zapomniec, to chyba naprawdę wszyscy rozpoznają już nasze wyjątkowo zjadliwe kolorki moderatorskie!!
a ja uważam, że nie mamy co narzekać na moderatorów! sama byłam kiedyś na forum, w którym niedość, że moderatorzy mieli serdecznie gdzieś, co robią użytkownicy (np. kilka razy zostałam nawyzywana od najgorszyc tlyko dlatego, że coś napisałam), to jeszcze razem z innymi użytkownikami wyzywali na lewo i prawo, nabijali posty....
tak więc ludziska! my powinniśmy modków po rękach (as może myszkach i kalwiaturach?) całować!
i tyle z mojej strony :D
tak więc ludziska! my powinniśmy modków po rękach (as może myszkach i kalwiaturach?) całować!
i tyle z mojej strony :D
gadzam się z gonią, iż moderatorstwo tego forum nie ma sobie nic do zarzucenia. Ukłony także w stone tych wszystkich, którzy postarali się o zbiór librett, encykopedie i słownik ponieważ widać ile pracy w to włożyliscie. Moge tez powiedzieć, że z tymi podpisami sprawa już chyba jest nie ważna. Cały czas staracie się udoskonalać a my wytykamy (już teraz nie potrzebanie) że się nie podpisujemy. W każdym razie przepraszamy też za te wszystkie off topy, które z naszej strony zawsze laciały i lecą...[size=9:d647259dfc]ale na to nie da rady[/size:d647259dfc] ;)