Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

ja bym proponowała rolę kawalera.. nie ma ani jednego!
Maron

Post autor: Maron »

kawaler juz jest ;) cheryl bodajze : )
Cheryl

Post autor: Cheryl »

XXXXXXXX
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Ankieta głosi, że "Śpiąca królewna" ma być we wrześniu, a tymczasem w temacie cisza... :evil: Chyba żaden teatr nie przygotowuje baletu tak długo ;)
sisi

Post autor: sisi »

jestes tego pewien? :lol: za to będziemy świetnie przygotowani!!
Nena

Post autor: Nena »

To co z kostiumami? :)
Piastunka Aurory i wróżka drogocenności w jednym ćwiczy i ćwiczy, osiągnęła już coś, co w małym stopniu przypomina perfekcję, a kostiumów ani widu, ani słychu! :D
Cheryl

Dzięki Kasiu ;) =*
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:d44f7fd5d2="Nena"]To co z kostiumami? :)
Piastunka Aurory i wróżka drogocenności w jednym ćwiczy i ćwiczy, osiągnęła już coś, co w małym stopniu przypomina perfekcję, a kostiumów ani widu, ani słychu! :D[/quote:d44f7fd5d2]

poddaję się, nie mam czasu nawet moderowac porządnie forum, a co dopiero malowac kostiumy :(( ehhh... praca, praca....
Cheryl

Ja uważam, że skoro zaczął się rok szkolny a także skończyły się wakacje i każdy idzie do pracy nie możemy wymagac kostiumów. Ciebie droga Kasiu rozumiem bo praca ważniejsza niż zabawa. Tak więc ja uważam, że spektakl może odbyć się bez kostiumów.. Wiem, ze w nim nie tańczę ale...
Więc jeśli macie jakieś zdanie na ten temat to napiszcie je! ;)
gonia

Post autor: gonia »

ja sobie wymyśliłam kostium bodyguarda tak prosty, że chyba raczej każdy będzie wiedział, jak on wygląda...

więc- czarne body z dygim rękawem (coś [url=http://www.elite-online.pl/katalog/2105da24.htm]takiego[/url] , ale czarne),
szarawa tutu ćwiczebna
czarne rajstopki
pointy (białe/szarawe)
ocieplacze (szarawe)
ODPOWIEDZ