Klasyczna czy romantyczna?
-
.:Odylia:.
moim zdaniem i klasyczna i romantyczna ma swoje wady i zalety:klasyczna jest zazwyczaj bogato zdobiona i mozna ja podpasowac pod wiecej stylow ale za to pokazuje cale nogi co zobowiązuje...za to romantyczna juz nie posiada tak wielu opcji zdobien i stylow ale skrywa np kolana czy za bardzo rozbudowane uda...ale osoboscie wole klasyczna :)
-
drCoppelius
drCoppelius moim zdaniem klasyczne urzekają! A życzę Tobie żebyś założyła choć raz klasyczną!! Moim zdaniem żeby tańczyć w klasycznej paczce trzeba mieć także predspozycje. Smukłe i długie nogi z dobtym podbiciem. Mam koleżnakę, która mimo tego, że w tańcu jest dobra nie pasuje do klasycznej!! To także zdanie fachowców a nie tylko moje!
Mnie się bardziej podoba romantyczna, zdecydowanie! jak już się wypowiedziała poprzedniczka-do klasycznej trzeba (!) mieć predyspozycje. Choć teraz dopuszcza się różne innowacje i można zobaczyć w paczce klasycznej dziewczyny niekoniecznie smukłe, to jednak mnie się to nie podoba.
I tak ogólnie, to myślę, że rzadko zdarza się tancerka, która we wszystkich fasonach, paczkach itd. wygląda równie pięknie. tak więc wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji.
Może tak- sama wolę nogi zakrywać ;), ale tancerki lubię oglądać w każdej odsłonie i wtedy obie paczki mi się podobają, choć większy "sentyment" mam do tych romantycznych... :)
I tak ogólnie, to myślę, że rzadko zdarza się tancerka, która we wszystkich fasonach, paczkach itd. wygląda równie pięknie. tak więc wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji.
Może tak- sama wolę nogi zakrywać ;), ale tancerki lubię oglądać w każdej odsłonie i wtedy obie paczki mi się podobają, choć większy "sentyment" mam do tych romantycznych... :)