Klasyczna czy romantyczna?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

moim zdaniem i klasyczna i romantyczna ma swoje wady i zalety:klasyczna jest zazwyczaj bogato zdobiona i mozna ja podpasowac pod wiecej stylow ale za to pokazuje cale nogi co zobowiązuje...za to romantyczna juz nie posiada tak wielu opcji zdobien i stylow ale skrywa np kolana czy za bardzo rozbudowane uda...ale osoboscie wole klasyczna :)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Okey poznałam już Wasze zdanie na ten temat i myślę, że temat można zamknąć żeby nie zaśmiecał forum. Dziękuję za odpowiedzi.
Nena

Post autor: Nena »

Hmm... A moim zdaniem nie ma sensu zamykać tematu: może ktoś jeszcze chce dodać coś coś od siebie i wyniknie z tego jakaś ciekawa dyskusja? ;)

Ale niech zadecydują Modzi.

[color=darkred:c4b7ed2707]nie zamykamy. s.[/color:c4b7ed2707]
tenebra

Post autor: tenebra »

to może ja się wypowiem jako osoba nie tańcząca w paczkach :) m się bardziej podobaja romantyczne :) są takie zwiewne i.... romantyczne ;) :D
Floren

Post autor: Floren »

Teraz moja kolej:)Też jestem osobą nie tanczącą ale bardziej podoba mi się klasyczna....
Agasiek

Post autor: Agasiek »

przewagę ma klasyczna. Ciekawę czy tak zostanie? :?
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Mi sie bardzo podobają paczki klasyczne, może dlatego, ze jeszcze nigdy w niej nie tanczyłam, a najlepsze to co niedostępne ;) w każdym razie podoba mi się w nich to, ze jak podkresliła odylia moze miec mnóstwo wzorów i widac w niej cale nogi...
Cheryl

drCoppelius moim zdaniem klasyczne urzekają! A życzę Tobie żebyś założyła choć raz klasyczną!! Moim zdaniem żeby tańczyć w klasycznej paczce trzeba mieć także predspozycje. Smukłe i długie nogi z dobtym podbiciem. Mam koleżnakę, która mimo tego, że w tańcu jest dobra nie pasuje do klasycznej!! To także zdanie fachowców a nie tylko moje!
sari

Post autor: sari »

Mnie się bardziej podoba romantyczna, zdecydowanie! jak już się wypowiedziała poprzedniczka-do klasycznej trzeba (!) mieć predyspozycje. Choć teraz dopuszcza się różne innowacje i można zobaczyć w paczce klasycznej dziewczyny niekoniecznie smukłe, to jednak mnie się to nie podoba.
I tak ogólnie, to myślę, że rzadko zdarza się tancerka, która we wszystkich fasonach, paczkach itd. wygląda równie pięknie. tak więc wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji.

Może tak- sama wolę nogi zakrywać ;), ale tancerki lubię oglądać w każdej odsłonie i wtedy obie paczki mi się podobają, choć większy "sentyment" mam do tych romantycznych... :)
Cheryl

Ja wolę widzieć nogi tancerki! Tak ładnie wyglądają!!! Oczywiście jeśi są ładne :)
ODPOWIEDZ