SB przy ul. Łąkowej w Krakowie
Osobiście się bardzo cieszę że istnieje taka szkoła bo z tego co pisaliście to jest ona dla tych którzy kochają balet i chcą mieć z nim jakiś związek nie koniecznie dla ludzi chcacych zostac zawodowymi tancerzami.Ja z chęcią bym się zapisała do takiej szkoły nie chce zostać zawodową tancerką a zresztą nie mam do tego predyspozycji ze wsględu na moje doświadczenie(a raczej jego brak) i wiek(15lat) ale przysięgam wam że jeżeli bym się dostała(w co wątpię) do tej szkoły to dałabym z siebie wszystko.
-
aankaa_baletnica=)
Ja jeszcze niedawno bylam uczennicą tej szkoly wiec moge ci Floren troszkę powiedzieć. Szkola znajdje sie na ul. Ląkowej 31. Wchodzi sie tak od tylu. Niedaleko jest lewiatan. W sumie Skręca się z aleji Jana Pawla II w taką ulice (nazwy nie pamietam, ale obok lewiatana) i potem zaraz w lewo. No i jest szkola.
A o to czy cie przyjmą to się raczej nie musisz martwic - przyjmują wszystkich.
Powodzenia...
I jeszcze mala wzmianak do postu Bajaderki:
Nasza klasa sie wcale nie rozpadla, oseszly z niej trzy osoby, a reszta dalej jest razem!!!
A o to czy cie przyjmą to się raczej nie musisz martwic - przyjmują wszystkich.
Powodzenia...
I jeszcze mala wzmianak do postu Bajaderki:
Nasza klasa sie wcale nie rozpadla, oseszly z niej trzy osoby, a reszta dalej jest razem!!!
szukam dobrego kursu badz warsztatu,jak zwal tak zwal:) w krakowie,latwiej mi spytac ludzi ktoezy siedza w temacie niz szukac na oslep,chodzi mi o konkretnie balet klasyczny,w zaden sposob nie powiazany z tancem wspolczesnym, chce mu sie oddac, chce ciezko pracowac, a on bedzioe mi dawal radosc.
dowiedzialam sie juz od was o krakowskim centrum baletowym i tanca wspol., jutro sie wybieram na 17:) ale chcialabym miec opcje wyboru.chociaz wiem ze jak tam jutro wpadne to wszystkiego sie od ludzi dowiem,ale milo bedzie jesli ktos mi odpowie z was na moja prosbe, z gory dzieki
dowiedzialam sie juz od was o krakowskim centrum baletowym i tanca wspol., jutro sie wybieram na 17:) ale chcialabym miec opcje wyboru.chociaz wiem ze jak tam jutro wpadne to wszystkiego sie od ludzi dowiem,ale milo bedzie jesli ktos mi odpowie z was na moja prosbe, z gory dzieki