Sklep baletowy w Gdańsku
Wszystko zalezy od tego, co akurat jest w sklepie, ale o ile wiem, to możesz też zamówić sobie body (np. w przypadku, gdy p. Piskorska nie będzie miała akurat Twojego rozmiaru). Koleżanka kupowała ostatnio body bez rękawów, na szerokich ramiączkach, za 56 zł - wiem, że na pewno były czarne i bordowe kostiumy. Z tymi wzorkami to raczej średnio, ale muisz się po prostu przejść i dowiedzieć na miejscu.
Co do Heragami, to spróbuj na Gildii albo w takich zwyczajnych drogeriach, czasami mają. A nie wolisz sobie spiąć włosów szpilkami po prostu? Ostatnio to odkryłam i bardzo mnie kręci :)
Co do Heragami, to spróbuj na Gildii albo w takich zwyczajnych drogeriach, czasami mają. A nie wolisz sobie spiąć włosów szpilkami po prostu? Ostatnio to odkryłam i bardzo mnie kręci :)
Jesli ta pani sama szyje kostiumy, to co za problem zaniesc do niej konkretny material? Tak sie bardzo czesto robi na potrzeby np. spektakli, zwlaszcza jesli chodzi o nietypowe matrialy (desen, faktura). Trzeba tylko dobrze sie zorientowac, jaki to rodzaj materialu ma byc, bo z nie kazdego sie da wszystko uszyc. Chociaz w takiej firmie na pewno maja wieksze mozliwosci niz zwykla krawcowa, w sensie owerlok, itd., np. bez problemu zszyje lycre, stretch, podczas gdy zwykly zaklad tego nie zrobi.
[quote:607e054e36="Joanna"]Jesli ta pani sama szyje kostiumy, to co za problem zaniesc do niej konkretny material? .[/quote:607e054e36]
Nie, ona nie szyje kostiumów - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Miałam na myśli, że można zamówić konkrenty model czy rozmiar, a ona go załatwi z hurtowni czy od innego zaopatrzeniowca.
Nie, ona nie szyje kostiumów - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Miałam na myśli, że można zamówić konkrenty model czy rozmiar, a ona go załatwi z hurtowni czy od innego zaopatrzeniowca.
Sklep w Gdansku ma dziwine godziny otwarcia - 14.30-17.30 i tylko od poniedzialku do piatku, czy uwazacie ze jest zapotrzebowanie na to zeby sklep byl dluzej otwarty i np dodatkowo w soboty do 15? Czy wtedy do sklepu przychodziloby wiecej chetnych na zakupy?
Czego wedlug was brakuje w sklepie? Co dodatkowo powinno sie tam znalezc?
Czego wedlug was brakuje w sklepie? Co dodatkowo powinno sie tam znalezc?
[quote:60834d8b4f=".:Agga:."]
Czego wedlug was brakuje w sklepie? Co dodatkowo powinno sie tam znalezc?[/quote:60834d8b4f]
Może nie tyle "czego brakuje", tylko "co mi się średnio podoba" :D, mianowicie dosyć wysokie ceny. Za skórzane baletki Grishko z dzieloną podeszwą zapłaciłam mniej z kosztami wysyłki, niż zapłaciłabym w "Elizabeth" za baletki z całą podeszwą (bo z dzieloną podeszwą nie ma :?), po które musiałabym przejechać się aż do Wrzeszcza :wink:, a nie zamawiać z Elite.
Czego wedlug was brakuje w sklepie? Co dodatkowo powinno sie tam znalezc?[/quote:60834d8b4f]
Może nie tyle "czego brakuje", tylko "co mi się średnio podoba" :D, mianowicie dosyć wysokie ceny. Za skórzane baletki Grishko z dzieloną podeszwą zapłaciłam mniej z kosztami wysyłki, niż zapłaciłabym w "Elizabeth" za baletki z całą podeszwą (bo z dzieloną podeszwą nie ma :?), po które musiałabym przejechać się aż do Wrzeszcza :wink:, a nie zamawiać z Elite.