Odchyły forumowiczów :)
A ja często ćwiczę z... moim psem :lol: Wtedy muszę włożyć więcej wysiłku w to, by podnieść nogę, którą usiłuje złapać Lena, bądź obie, na których się właśnie wyłożyła. A ile przy tym zabawy :D
Jak raz z koleżanką miałyśmy ogromną fazę, tańczyłyśmy układ ze szkoły u mnie w pokoju. Rok temu miałam remont, ale nie mam jeszcze nowego żyrandola i odkąd z tego zdjęliśmy klosze, nikomu nie chce się zakładać.
Cóż, żyrandol chyba naprawdę dawno nie był dotykany, bo gdy przypadkowo walnęłam w niego ręką (ałł), spadła zupa kurzowa z muchami xD Nie mogłyśmy przestać się śmiać przez parę minut(bo było jeszcze kilka innych incydentów tuż przed tym) i moja kumpela leżała na ziemi i waliła w nią pięściami, a ja skakałam po pokoju wymachując ręką(co ją jeszcze bardziej bawiło)
:P
Jak raz z koleżanką miałyśmy ogromną fazę, tańczyłyśmy układ ze szkoły u mnie w pokoju. Rok temu miałam remont, ale nie mam jeszcze nowego żyrandola i odkąd z tego zdjęliśmy klosze, nikomu nie chce się zakładać.
Cóż, żyrandol chyba naprawdę dawno nie był dotykany, bo gdy przypadkowo walnęłam w niego ręką (ałł), spadła zupa kurzowa z muchami xD Nie mogłyśmy przestać się śmiać przez parę minut(bo było jeszcze kilka innych incydentów tuż przed tym) i moja kumpela leżała na ziemi i waliła w nią pięściami, a ja skakałam po pokoju wymachując ręką(co ją jeszcze bardziej bawiło)
:P
-
Moonbeauty
Kocham:
wymyślać układy taneczne,
tańczyć boso po trawie po deszczu
książki Jane Austen
zespół Happysad i głos Christiny Aquilery
nocne spacery nad morzem
gapienie sie w niebo w gwiaździstą noc
pocałunki po zjedzenie cukierków
rozmowy z przyjaciółmi o każdej porze... idługo by jeszcze można wymieniać :)
wymyślać układy taneczne,
tańczyć boso po trawie po deszczu
książki Jane Austen
zespół Happysad i głos Christiny Aquilery
nocne spacery nad morzem
gapienie sie w niebo w gwiaździstą noc
pocałunki po zjedzenie cukierków
rozmowy z przyjaciółmi o każdej porze... idługo by jeszcze można wymieniać :)
A! Zapomniałam o moim odchyle, który jest bardzo groźny: mówie sama do siebie. Na przykład jak się bawie (bo nikt inny nie chce ze mną sie bawić w sklep baletowy xD) to mówie sama do siebie. Nic innego mi nie zostaje. Albo jak maluje sobie paznokcie to wymyślam zabawe w kosmetyczke i też sama to siebie mówie... :wink: :roll: