Odchyły forumowiczów :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ankaa widze ze mamy ten sam problem. Dlatego ja wyzbyłam się wszelkich zegarków z mojego pokoju...Nigdy nie zasne, kiedy coś tyka..GRR :twisted:
Ale Maron, no no no...Panienko ;P
Maron

Post autor: Maron »

ma się ten sentyment do mundurowych... :D

bo

"za mundurem panny sznurem" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[color=red:8dc8a80d99][size=9:8dc8a80d99]koniec offtopu! s.[/size:8dc8a80d99][/color:8dc8a80d99]

edit: ok, ok, kończymy, kończymy :P
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

A ja często ćwiczę z... moim psem :lol: Wtedy muszę włożyć więcej wysiłku w to, by podnieść nogę, którą usiłuje złapać Lena, bądź obie, na których się właśnie wyłożyła. A ile przy tym zabawy :D
Jak raz z koleżanką miałyśmy ogromną fazę, tańczyłyśmy układ ze szkoły u mnie w pokoju. Rok temu miałam remont, ale nie mam jeszcze nowego żyrandola i odkąd z tego zdjęliśmy klosze, nikomu nie chce się zakładać.
Cóż, żyrandol chyba naprawdę dawno nie był dotykany, bo gdy przypadkowo walnęłam w niego ręką (ałł), spadła zupa kurzowa z muchami xD Nie mogłyśmy przestać się śmiać przez parę minut(bo było jeszcze kilka innych incydentów tuż przed tym) i moja kumpela leżała na ziemi i waliła w nią pięściami, a ja skakałam po pokoju wymachując ręką(co ją jeszcze bardziej bawiło)
:P
Krushyna

Post autor: Krushyna »

[quote:f948ea9f32="Joanna"]zawsze boję się otwierania szampana i wypuszczania ogni sztucznych (za dużo nasłuchałam się o 'posylwestrowych' pacjentach z oczami w kawałkach :roll: )

[/quote:f948ea9f32]

No i oczywiście beznyna, lakier do panokci i podobne chemikalia...
gonia

Post autor: gonia »

[quote:56f2cb4093="sisi"]a moim baletowym odchyłem jest to, ze gdy chcę zgasić światło to naciskam wyłącznik nogą wyprowadzoną przez developpe :lol:[/quote:56f2cb4093]

bardzo praktyczny odchył!!! chyba zacznę go stosować :)
Moonbeauty

Post autor: Moonbeauty »

Kocham:

wymyślać układy taneczne,
tańczyć boso po trawie po deszczu
książki Jane Austen
zespół Happysad i głos Christiny Aquilery
nocne spacery nad morzem
gapienie sie w niebo w gwiaździstą noc
pocałunki po zjedzenie cukierków
rozmowy z przyjaciółmi o każdej porze... idługo by jeszcze można wymieniać :)
Nena

Post autor: Nena »

A to odchyły? :mrgreen:
Normalka, też lubię :mrgreen:

[size=9:ddce8ac51f]A może my jesteśmy jakieś... dziwne? ;)[/size:ddce8ac51f]

EDIT: Raiso, mi pozostaje gadać na takie tematy z samą sobą :mrgreen:
raisa

Post autor: raisa »

Nie, nie jesteście dziwne. Ja też uwielbiam godzinami gadać z przyjaciółmi. Szcególnie tymi co kochają balet...;)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

[color=blue:fd13cfac70]Pamiętajcie, że jest to temat o odchyłach, a więc czynnościach, które nie do końca sa powielane przez większość ludzi czy też nie są powszechnie uważane za normalne itp. Nie piszcie, byle napisac cokolwiek. [/color:fd13cfac70]
raisa

Post autor: raisa »

A! Zapomniałam o moim odchyle, który jest bardzo groźny: mówie sama do siebie. Na przykład jak się bawie (bo nikt inny nie chce ze mną sie bawić w sklep baletowy xD) to mówie sama do siebie. Nic innego mi nie zostaje. Albo jak maluje sobie paznokcie to wymyślam zabawe w kosmetyczke i też sama to siebie mówie... :wink: :roll:
ODPOWIEDZ