Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
raisa

Post autor: raisa »

No i tak. Popełniłam okropny błąd wymyślając mój nick. Kiedy sie zarejerestrowałam jeszcze tej piosenki nie znałam a brat mi doradził. Później się zorientowałam. Ale na pewno mój nick nie jest w ten sposób wymyślony jak ta poisenka brzmi... a właściewie teksty...
kotecek

Post autor: kotecek »

A ja dopiero teraz zobaczyłam ten temat, a co do mojego nicku to tak nazywa mnie moja starsza siostra (którą ja nazywam mysią). To nic że ona ma już 20 lat, a ja 18, bo jesteśmy strasznie zwariowane i uwielbiamy się wygłupiać. Na początku myślałam żeby napisać gosiaczek, bo to moje przezwisko i tak zawsze na necie wszędzie pisałam, ale stwierdziłam, że to będzie zbyt zwyczajne, bo wszędzie pełno Goś i różnych wariantów tego imienia. :wink:
witamina-c

Post autor: witamina-c »

U mnie to jest tak, ze moje imie oznacza rowniez pewien ciemny, troszke kwaskowaty owoc lesny:D. I raz na matmie bylo zadanie, polegajace na wyliczeniu ile jest witaminy c w tym owocu... i mimo, ze znajomi tak do mnie nie mowia, to ten nick uzywam na roznych forach itp itd, bo jest raczej dosc nietypowy:)
Black Mamb

Post autor: Black Mamb »

mój wziął sie z filmu Kill Bill jakos tak wszyscy mnie kojarza z Black Mamba nno i tak zostało
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja mój wzięłam od imienia bohaterki w książce Harlana Cobena. ;*
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ja od imienia Agnieszka. Na innych forach jestem Agusik, ale przy rejestracji chyba coś sknociłam.. :oops: :oops:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

ARABESKA!
:evil:
....
cheryl, mozesz nie robic na koncu kazdego posta buzki ";*" , PROOOOOOSZE!
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:d0a140df57="Kasia :))"]
cheryl, mozesz nie robic na koncu kazdego posta buzki ";*" , PROOOOOOSZE![/quote:d0a140df57]

Jezu, ja się pod tym Kasiu podpisuje wszystkim moim co baletowe.
Nerwicy dostaję patrząc na te buźki.
Maron

Post autor: Maron »

[quote:6426c7b4de="Kasia :))"]ARABESKA!
:evil:
....
[/quote:6426c7b4de]

jezeli Agusik/Agasiek będzie się dobrze zachowywała, to nie mam nic przeciwko :)

pozatym... od początku wiedziałam, że to ty, Agusik.

[quote:6426c7b4de]cheryl, mozesz nie robic na koncu kazdego posta buzki ";*" , PROOOOOOSZE![/quote:6426c7b4de]
podpisuję się! :?
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Też się domyślałam, ale nic nie było przesądzone. Mam nadzieję, że nie jesteś jakimś "szpiegiem"
ODPOWIEDZ