Skąd się wzieły wasze nicki?
A ja dopiero teraz zobaczyłam ten temat, a co do mojego nicku to tak nazywa mnie moja starsza siostra (którą ja nazywam mysią). To nic że ona ma już 20 lat, a ja 18, bo jesteśmy strasznie zwariowane i uwielbiamy się wygłupiać. Na początku myślałam żeby napisać gosiaczek, bo to moje przezwisko i tak zawsze na necie wszędzie pisałam, ale stwierdziłam, że to będzie zbyt zwyczajne, bo wszędzie pełno Goś i różnych wariantów tego imienia. :wink:
-
witamina-c
U mnie to jest tak, ze moje imie oznacza rowniez pewien ciemny, troszke kwaskowaty owoc lesny:D. I raz na matmie bylo zadanie, polegajace na wyliczeniu ile jest witaminy c w tym owocu... i mimo, ze znajomi tak do mnie nie mowia, to ten nick uzywam na roznych forach itp itd, bo jest raczej dosc nietypowy:)
-
Black Mamb
[quote:6426c7b4de="Kasia :))"]ARABESKA!
:evil:
....
[/quote:6426c7b4de]
jezeli Agusik/Agasiek będzie się dobrze zachowywała, to nie mam nic przeciwko :)
pozatym... od początku wiedziałam, że to ty, Agusik.
[quote:6426c7b4de]cheryl, mozesz nie robic na koncu kazdego posta buzki ";*" , PROOOOOOSZE![/quote:6426c7b4de]
podpisuję się! :?
:evil:
....
[/quote:6426c7b4de]
jezeli Agusik/Agasiek będzie się dobrze zachowywała, to nie mam nic przeciwko :)
pozatym... od początku wiedziałam, że to ty, Agusik.
[quote:6426c7b4de]cheryl, mozesz nie robic na koncu kazdego posta buzki ";*" , PROOOOOOSZE![/quote:6426c7b4de]
podpisuję się! :?