Hip Hop, funky
[quote:2a5a19d35c="Columbina"]W Krakowie na rynku bardzo czesto sa młodzi breakdansowcy (chyba amatorzy), ktorych moglabym ogladac godzinami :)[/quote:2a5a19d35c]
Columbinko, masz rację. Oni są cudowni. Raczej nie chodzi mi tutaj o nich samych, tylko o to jak tańczą. Amatorzy, ale jacy!
Rozkładają sobie na rynku perkusje, czasami jakiś dywanik albo nic i zasuwają:P Jakby ktoś był w Krakowie w słoneczny dzień, to polecam wybrać się na rynek;)
Columbinko, masz rację. Oni są cudowni. Raczej nie chodzi mi tutaj o nich samych, tylko o to jak tańczą. Amatorzy, ale jacy!
Rozkładają sobie na rynku perkusje, czasami jakiś dywanik albo nic i zasuwają:P Jakby ktoś był w Krakowie w słoneczny dzień, to polecam wybrać się na rynek;)
-
makova_panienka
-
Tranquility
-
Dancer in the rain
[quote:f57b5cabe4="Ladybirt"][quote:f57b5cabe4="Tranquality"][quote:f57b5cabe4="Ladybirt"]a byl ktoś z was na Bruk Festiwal w Gdyni? Ja osobiście byłam drugiego dnia i musze przyznać, że Bel Canto podobało mi sie niezmiernie.[/quote:f57b5cabe4]
słyszałem duzo dobrego o tym festiwalu. byłas może na tych warsztatach tanecznych podczas tej imprezy?[/quote:f57b5cabe4]
Niestety nie, ale wiem, ze paru moich znajomych było. Popytam jak było i napisze :)[/quote:f57b5cabe4]
ja byłam w teatrze akurat jak się odbywały warsztaty, więc weszłam popatrzeć i ogólnie nic specjalnego :wink: Grupy chyba nie były dzielone na poziomy, a ta która miałam okazje podejrzeć :P była baaardzo mało zaawansowana, przez co i nauczyciel nie mógł do końca poszaleć :wink: :wink: :wink:
słyszałem duzo dobrego o tym festiwalu. byłas może na tych warsztatach tanecznych podczas tej imprezy?[/quote:f57b5cabe4]
Niestety nie, ale wiem, ze paru moich znajomych było. Popytam jak było i napisze :)[/quote:f57b5cabe4]
ja byłam w teatrze akurat jak się odbywały warsztaty, więc weszłam popatrzeć i ogólnie nic specjalnego :wink: Grupy chyba nie były dzielone na poziomy, a ta która miałam okazje podejrzeć :P była baaardzo mało zaawansowana, przez co i nauczyciel nie mógł do końca poszaleć :wink: :wink: :wink:
Ja teraz zamierzam iść na hip hop;) mi osobiście ta forma tańca odpowiada;) chociaz wcześniej moja ogromna pasją był taniec towarzyski ,ale nie miałam partnera i trzeba było zrezygnować:( a póżniej jeszcze tańczyłam taniec musicalowy bardzo mi sie podobał ,bo było w nim sporo baletu:)) ale nasza trenerka wyjechała do szkoły tanca i też wszystko przepadło:( a teraz czas na HIP HOP! i już niedługo mam casting az strach... ale mam nadzieje ,ze mi sie uda ,bo naprawde musze tanczyc sama tancze codziennie do różnych utworów po 2-3 h ,bo ja poprostu musze tanczyc ... i bede! Jeśli znacie jakies fajne piosenki do których dobrze się tańczy to prosze piszcie;))