Klasyka - Lublin - zajęcia
Więcej informacji
Cześć więcej informacji na temat Forum Tańca nowoczesnego można uzyskać pod numerem telefonu (81) 532 03 23, 0693 442 074. I na stronie int. www.ck.lublin.pl. A jeśli chodzi o konkurs fotograficzny to informacjie można znaleść pod adresem int. www.ck.lublin.pl i www.ltt.art.pl pozdrawiam wszystkich :D
Warsztaty
Czaść tak na początek chcę wszystkich poinformować ze 14-15 lipca odbędzie się Forum Tańca Nowoczesnego z Teatrem Tańca Alter koszt to 70zł a dla poprzednich uczestników majowych Forum to 60zł więcej informacji można uzyskać 081 536 03 23.
Tak sobie myślę, ze to forum miało być o balecie klasycznym a tak się jakoś zmieniło na taniec nowoczesny, i choć lubię taniec nowoczesny to jednak serce jakoś ciągnie do tańca klasycznego ale tu znowu problem bo w lublinie nic takiego nie ma pozostaje nadzieja, ze może kiedyś ktoś zorganizuje zajęcia z klasyki dla dorosłych.
Pozdrawiam wszystkich
Tak sobie myślę, ze to forum miało być o balecie klasycznym a tak się jakoś zmieniło na taniec nowoczesny, i choć lubię taniec nowoczesny to jednak serce jakoś ciągnie do tańca klasycznego ale tu znowu problem bo w lublinie nic takiego nie ma pozostaje nadzieja, ze może kiedyś ktoś zorganizuje zajęcia z klasyki dla dorosłych.
Pozdrawiam wszystkich
-
Tranquility
-
Tranquility
Re: Warsztaty
[quote:c32a27e171="Aleksja"]
Tak sobie myślę, ze to [b:c32a27e171]forum[/b:c32a27e171] miało być o balecie klasycznym a tak się jakoś zmieniło na taniec nowoczesny, ...
Pozdrawiam wszystkich[/quote:c32a27e171]
nadal mi się wydaje, że forum jest o balecie, a jedynie [b:c32a27e171]wątek[/b:c32a27e171] (temat, topic) mógł zmienić charakter. To mogło wprowadzić w błąd :roll: i po co te nerwy i niemiły ton wypowiedzi, Joanno ? :roll:
Tak sobie myślę, ze to [b:c32a27e171]forum[/b:c32a27e171] miało być o balecie klasycznym a tak się jakoś zmieniło na taniec nowoczesny, ...
Pozdrawiam wszystkich[/quote:c32a27e171]
nadal mi się wydaje, że forum jest o balecie, a jedynie [b:c32a27e171]wątek[/b:c32a27e171] (temat, topic) mógł zmienić charakter. To mogło wprowadzić w błąd :roll: i po co te nerwy i niemiły ton wypowiedzi, Joanno ? :roll:
-
Tranquility
Czweść, piszcie i myslcie co chcecie ale tyle ile mi daje taniec to w życiu nikt mi tyle nie dał, może ten mój taniec jest koślawy i niema wartości artystycznych ale jest mój ukochany, nie jest to taniec marzeń lat dziecinnych czyli balet klasyczny, ale coś jest spotkanie z ludzimi którzy tańczyli w balecie klasycznym, tańcu nowoczesnym ci młodzi ludzie którzy zaczynają swoją droŋgę życiową właśnie od tańca i w cale nie dla kariery ale z potrzeby serca to jest piękne tak mi tego brakuje. Pozdrawiam wszystkich :P :cry:
-
Tranquility
Tra, prosze Cie przestan, nie tak pedantycznie.
Aleksja pisala, ze bedzie tu na biezaco pisac co z zajeciami i jak jej idzie, i ja sie ciesze, ze jest zadowolona z tego co robi, i ze nas o tym informuje, bo to znaczy ze chce sie z nami podzielic czyms, co jest dla niej wazne.
Aleksja, pisz dalej, mnie sie bardzo podobalo, bo najwazniejsze to jest robic cos z pasja :)
EDIT: Aleksja, nie mow tak, Lublin to nie az taka dziura.
Popatrz, Wojtek z forum zorganizowal zajecia baletowe dla doroslym w Bydgoszczy, moze komus sie uda to samow Lublinie (jak jest ognisko, to i kadra by siepewnie jakas znalazla). Jemu sie udalo, to moze i Lublin ma szanse, jesli znajdzie sie ktos rownie zaradny?
Aleksja pisala, ze bedzie tu na biezaco pisac co z zajeciami i jak jej idzie, i ja sie ciesze, ze jest zadowolona z tego co robi, i ze nas o tym informuje, bo to znaczy ze chce sie z nami podzielic czyms, co jest dla niej wazne.
Aleksja, pisz dalej, mnie sie bardzo podobalo, bo najwazniejsze to jest robic cos z pasja :)
EDIT: Aleksja, nie mow tak, Lublin to nie az taka dziura.
Popatrz, Wojtek z forum zorganizowal zajecia baletowe dla doroslym w Bydgoszczy, moze komus sie uda to samow Lublinie (jak jest ognisko, to i kadra by siepewnie jakas znalazla). Jemu sie udalo, to moze i Lublin ma szanse, jesli znajdzie sie ktos rownie zaradny?