Eurowizja
[quote:1cd59b1731="czekoladka"]a ja bylam za LT Unitet albo bardzo mi sie podobala bodajrze to byla Łotwa co śpiewali acapella[/quote:1cd59b1731]
tak mi też bardzo podobała się Łotwa.
a co do Lordi, to pewnie wygrali nie dzięki piosence, ale dzięki charakterystycznemu image ;)
szczerze, to liczyłam, że wygra Rosjanin...
tak mi też bardzo podobała się Łotwa.
a co do Lordi, to pewnie wygrali nie dzięki piosence, ale dzięki charakterystycznemu image ;)
szczerze, to liczyłam, że wygra Rosjanin...
A nie myslicie, ze poziom Eurowizji jest coraz niższy i niższy? W tym roku zauważyłam tylko jeden umiejętnie wykorzystany i ładny głos - reprezentantki Grecji(szkoda, że piosenka nudnawa). No i Litwa wypadła ciekawie. Bośnia i Hercegowina też nieźle. Więksozść uczestników fałszowała tak, ze nawet dla mnie (a nie mam dużego pojęcia o muzyce) było to słyszalne i biło po uszach! Poza tym, zaczęła panować dziwna moda na zrzucanie z siebie okrycia, poleciały dwie albo trzy spódniece (w tym reprezenatntki Serbii i Czranogóry, która i bez tego miała odkryte całe nogi). Finlandia była poprostu... No, śmieszna. :lol: Jesli chcieli być starszni, to chyba nie tędy droga (nowy gatunek - pop-metal?) Może ludzie głosowali na nich dla kawału? I (jak zawsze) mogliśmy zaobserwować zjawisko głosowania na sąsiadów.
A widzieliście tę cudaczkę, któa wyszła na scenę w sportowych spódniach i pointach? Na jej miejscu bałabym się robić echape z takimi niewykręconymi nogami. :shock: Fuj, profanacja. Hip-hop i disco w pointach! Za to ciekawe były pokazy chórku i tancerzy w przerwach. I akcent baletowy u reprezentanta Rosji doceniam (chociaż nijak miał się do reszty występu).
A widzieliście tę cudaczkę, któa wyszła na scenę w sportowych spódniach i pointach? Na jej miejscu bałabym się robić echape z takimi niewykręconymi nogami. :shock: Fuj, profanacja. Hip-hop i disco w pointach! Za to ciekawe były pokazy chórku i tancerzy w przerwach. I akcent baletowy u reprezentanta Rosji doceniam (chociaż nijak miał się do reszty występu).
[quote:8855c7c9fd="Ewa"]Finlandia była poprostu... No, śmieszna. :lol: Jesli chcieli być starszni, to chyba nie tędy droga (nowy gatunek - pop-metal?)[/quote:8855c7c9fd]
Hard Rock.
[quote:8855c7c9fd]A widzieliście tę cudaczkę, któa wyszła na scenę w sportowych spódniach i pointach? Na jej miejscu bałabym się robić echape z takimi niewykręconymi nogami. :shock: Fuj, profanacja. Hip-hop i disco w pointach! Za to ciekawe były pokazy chórku i tancerzy w przerwach.[/quote:8855c7c9fd]
Jaki to był kraj? :P
Hard Rock.
[quote:8855c7c9fd]A widzieliście tę cudaczkę, któa wyszła na scenę w sportowych spódniach i pointach? Na jej miejscu bałabym się robić echape z takimi niewykręconymi nogami. :shock: Fuj, profanacja. Hip-hop i disco w pointach! Za to ciekawe były pokazy chórku i tancerzy w przerwach.[/quote:8855c7c9fd]
Jaki to był kraj? :P
co do tego, żeby to był hard rock to ja mam pewne wątpliwości ;)
a Eurowizja z tego co pamiętam i słyszałam nigdy nie miała jakiegoś super wysokiego poziomu i zazwyczaj po Eurowizji, nigdy nie przybywało gwiazd na skalę europejską niestety, ale to prawda, ze z roku na rok jest chyba coraz gorzej ...
a Eurowizja z tego co pamiętam i słyszałam nigdy nie miała jakiegoś super wysokiego poziomu i zazwyczaj po Eurowizji, nigdy nie przybywało gwiazd na skalę europejską niestety, ale to prawda, ze z roku na rok jest chyba coraz gorzej ...
[quote:9030bed94f]A widzieliście tę cudaczkę, któa wyszła na scenę w sportowych spódniach i pointach? Na jej miejscu bałabym się robić echape z takimi niewykręconymi nogami. :shock: Fuj, profanacja. Hip-hop i disco w pointach! Za to ciekawe były pokazy chórku i tancerzy w przerwach.[/quote:9030bed94f]
Jaki to był kraj? :P[/quote]
Rumunia.
Ja uważam że należy docenić każdy przejaw "istnienia" baletu.
Może nie była to najszczęliwsza próba połšczenia "skostniałego" baletu (jak uważa przecięny zjadacz chleba), ale była i została połšczšna z nowoczesnociš.
Według mnie to nareszczcie pojawili się prawdziwi tancerze ( Las Ketchup - duet z tańcem współczesnym, charakteystyczna tancerka z ogolonš głowš) i prawdziwy taniec nie tylko areobic. Nie wszyscy oczywicie ale co drgneło i należy to docenić!
Po raz pierwszy od dłuuuuuuuuuuuuugiego czasu widzę żeby balet wyszedł poza teatr (kiedy pojawiał się w teledyskach nawet).
Jaki to był kraj? :P[/quote]
Rumunia.
Ja uważam że należy docenić każdy przejaw "istnienia" baletu.
Może nie była to najszczęliwsza próba połšczenia "skostniałego" baletu (jak uważa przecięny zjadacz chleba), ale była i została połšczšna z nowoczesnociš.
Według mnie to nareszczcie pojawili się prawdziwi tancerze ( Las Ketchup - duet z tańcem współczesnym, charakteystyczna tancerka z ogolonš głowš) i prawdziwy taniec nie tylko areobic. Nie wszyscy oczywicie ale co drgneło i należy to docenić!
Po raz pierwszy od dłuuuuuuuuuuuuugiego czasu widzę żeby balet wyszedł poza teatr (kiedy pojawiał się w teledyskach nawet).