Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

Ech, mnie się tam podoba ;)

A co do tych zdjęć na pointach - co to w ogóle za postawa?
Nie podoba mi się, coś mi w nich nie pasuje.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

http://video.google.com/videoplay?docid=841651212169523424&pr=goog-sl

Uwaga nie dla wrażliwych ;-)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

:shock: :shock: :shock: :shock: to jest okropne! dla mnie to juz jak kalectwo.. dobra, moze ona nie zlamie sobie nigdy kosci, bo ma za miekkie, ale...
nie no, brak mi slow
robi wrazenie, ale sama nie wiem czy pod pozytywnym czy negatywnym wzgledem
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

mocne :shock: elastopatia jak nic :roll:
vipmar

Post autor: vipmar »

Ani to piękne, ani to smaczne... Podziwiam prawdziwe gimnastyczki, ich pracę, naprawdę ciężką pracę. A potem kiedy przychodzi czas zawodów to łaczy się to co trzeba było wypracować z choreografią, muzyką i to jest kwintensencja, sam aromat....
Nena

Post autor: Nena »

Wow, jestem pełna podziwu dla tej dziewczyny! :shock: Ma niesamowity kręgosłup... :roll:
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Kocham gimnastyke i uważam to za wspaniałą konkurencej sportową, ale to co ona wyczynia to juz jest niesmaczne :? Nie wiem czy chciała bym tak umieć. Mi mój ponad szpagacik wystarcza w zupełności :wink:
raisa

Post autor: raisa »

:shock: :shock: Ma niesamowity kręgosłup! W ogóle jest jak z gumy! Chciałabym być wygimnastykowana ale nie aż tak bardzo.

To przechodzi ludzkie pojęcie! :shock:
gonia

Post autor: gonia »

Ten film jest... straszny!
nienaturalnie chuda
nienaturalnie powykręcana i powyginana...
ciekawe, w jakiej skali coś takiego będzie miało wpływ na jej przyszłość... nie wierzę, że tak po prostu będzie "normalna"... problemy z kręgosłupem, biodrami, kolanami... przynajmniej...
nie wiem czy Wam, ale mi w pierwszej chwili ta dziewczyna skojażyła się z... UFO. naprawdę.
ta dziewczyna robi sama sobie krzywdę. kondolencje dla niej.
Maron

Post autor: Maron »

[quote:4a1ad2cd75="gonia05"]nie wiem czy Wam, ale mi w pierwszej chwili ta dziewczyna skojażyła się z... UFO. naprawdę.[/quote:4a1ad2cd75]
nie tylko tobie :mrgreen:

[size=9:4a1ad2cd75]ale proszę, już nie wypisujcie, że ona jest niesamowita, że to nienaturalne ze to takie a takie... moderatorzy zaczną ciąć...[/size:4a1ad2cd75]

[color=darkred:4a1ad2cd75][size=9:4a1ad2cd75]princess ma rację. chyba nie ma osoby, która uwazałaby inaczej, a więc...[/size:4a1ad2cd75][/color:4a1ad2cd75]
ODPOWIEDZ