Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006
Hm... Madleen pytasz o Krakowską Akademię Tańca? Grupy z KAT'u mi się podobały. Całkiem interesująca choreografia i nieźle dopracowana. Wspaniale wypadł rock n'roll, publiczość, chociaż niewielka, była zachwycona! :) Drażniła mnie dziewczyna, która tańcyzła jazz, niespecjalnie podobało mi się tez tango - gwiazdy jakoś nie pasują do takiego tańca, ale nie wiem skad były te dziewczyny. Młodszych uczestników z kategorii modern nie pamiętam... Dwie solistki z Capitolu też mi się podobały.:wink: Jesli mam mówić ogólnie, to chyba tyle.
A co tańczyła Anna Górka?
Dziewcyzna, która tańczyła wariację do matriksa jest na forum, ale może sama się przyza. Nie będę mówić za nią.
A co tańczyła Anna Górka?
Dziewcyzna, która tańczyła wariację do matriksa jest na forum, ale może sama się przyza. Nie będę mówić za nią.
-
śnieżka_balerina
dwc 2006
Anna G. tańczyła "sekret" w takiej złotej sukieneczce. Było to ładne wykonanie , co nie ?? A co sądzicie o klasyce z krakowa? (tylko proszę bez chamskich wypowiedzi)
Śnieżka cicho bądź!!!! :) O klasyce było już wystarczająco dużo, aż ZA dużo. Czyli modern w naszym wykonaniu(dziewczyn z centrum) nie za bardzo Wam sie podobał, tak?? Według Was nad czym powinnyśmy jeszcze popracować do takich konkursów?? Pytam sie bo uważam że Wy macie troche większe doświadczenie w tej dziedzinie niż my :D
bardzo fajnie zateńczyłe też dziewczyna.....w stroju marynarskim.....nie wiem co chcecie od tanga było naprawde niezłe.
oki madlen ale modern był na wysokim poziomie zatańczyłyście super.....a to że komuś sie nie podoba to jego sprawa
śnieżka nie piszmy juz lepiej o klasyce!!!!
"Drażniła mnie dziewczyna, która tańcyzła jazz"
o jaka warjacje ci chodzi????
a jeśli chodzi o tango to to było tango nowoczesne z wspólczesnymi krokami a nie klasyczne dlatego uwazam ze ta gwiazda była spoko.....
[color=darkblue:7ac803f58a][size=9:7ac803f58a]posty edytowane. Tranq[/size:7ac803f58a][/color:7ac803f58a]
oki madlen ale modern był na wysokim poziomie zatańczyłyście super.....a to że komuś sie nie podoba to jego sprawa
śnieżka nie piszmy juz lepiej o klasyce!!!!
"Drażniła mnie dziewczyna, która tańcyzła jazz"
o jaka warjacje ci chodzi????
a jeśli chodzi o tango to to było tango nowoczesne z wspólczesnymi krokami a nie klasyczne dlatego uwazam ze ta gwiazda była spoko.....
[color=darkblue:7ac803f58a][size=9:7ac803f58a]posty edytowane. Tranq[/size:7ac803f58a][/color:7ac803f58a]
No dobra ale chce sie dowiedzieć co sądzą inne dziewczyny o naszym tańcu. Po prostu chce znać ich opinie. A tak dokładniej mówiąc o dziewczynach z centrum mówiłam o:
-takiej w krótkich spodenkach z szelkami w brązowym kolorze (tańczyła druga)
-w marynarskim stroju
-tango
-w złotej sukience tańczącej do muzyki z tajemniczego ogrodu
Czekam na komentarze :lol:
-takiej w krótkich spodenkach z szelkami w brązowym kolorze (tańczyła druga)
-w marynarskim stroju
-tango
-w złotej sukience tańczącej do muzyki z tajemniczego ogrodu
Czekam na komentarze :lol:
-
śnieżka_balerina
Nie uważam się za specjalistkę w sprawach tańca, ale mogę powiedzieć co myślę o występach tamtych uczestniczek. ,,Sekret" był (moim zdaniem) cłakiem, całkiem, na tle pozostałych dziewczyn ,,od was", ale nie podobała mi się choreografia. Zabrakło mi jakiegoś smaku, takiego wyrafinowania... No ogólnie, kunsztu tańca. Co do tanga - to był modern, ale i tak uważam, że gwiazdy nie pasowały do układu; mnie one biły po oczach. Tańczy, tańczy i nagle...hops! Tango powinno być u7widzicielskie, kuszące, cos tych klimatach.
Wydaje mi się, że przede wszystkim powinnyście zadabć o ciekawszą choreografię i technikę, w ogóle. Nie mam dobrego pojęcia o modernie więc tylko na takie uwagi mnie stać.
Dziewczyna w stroju marynarskim... Po usłyszeniu tytułu ,, tańczę" i zobaczeniu, że na scemnie jest marynarz z wiosłem wszystko prysło i, za przeproszeniem, dalej nie miałam juz ochoty jej oglądać. Tytuł ma jednak znaczenie.
Jazz był pierwszym numerem w konkursie, tańczyła go chyba dziewczyna o nazwisku Zasada (imienia nie pamiętam). Co jak co, ale denerwowała mnie wszystkim..! Od kostiumu po układ (pamiętam, że miotała się po kawałku sceny, a te frendzelki podstakiwały).
Tą dziewczynę w brązowych spodenkach pamiętam :) W sumie... coś mi tam zgrzytało, ale nie wiem co... Zapamiętałam tylko kostium i muzykę.
Sczerze, o klasyce mogę powiedzieć, że brakowało mi dobrej techniki tańca i tyle. I nie podobały mi się kostiumy, za bradzo przypominały stroje lalek z kategorii njamłodszych. (a czy przypadkiem nie były takie same?). Nie pamiętam Rajmondy niestety. Mam nadzieję, że to co pwoeidziałam było grzeczne. :)
A co wy myslicie o naszych uczestniczkach modernu? Jakie są wasze opinie (tylko juz bez kłotni, dobra?)? I dalczego myślcie, że fouette z rock n'rolla było złe?
Wydaje mi się, że przede wszystkim powinnyście zadabć o ciekawszą choreografię i technikę, w ogóle. Nie mam dobrego pojęcia o modernie więc tylko na takie uwagi mnie stać.
Dziewczyna w stroju marynarskim... Po usłyszeniu tytułu ,, tańczę" i zobaczeniu, że na scemnie jest marynarz z wiosłem wszystko prysło i, za przeproszeniem, dalej nie miałam juz ochoty jej oglądać. Tytuł ma jednak znaczenie.
Jazz był pierwszym numerem w konkursie, tańczyła go chyba dziewczyna o nazwisku Zasada (imienia nie pamiętam). Co jak co, ale denerwowała mnie wszystkim..! Od kostiumu po układ (pamiętam, że miotała się po kawałku sceny, a te frendzelki podstakiwały).
Tą dziewczynę w brązowych spodenkach pamiętam :) W sumie... coś mi tam zgrzytało, ale nie wiem co... Zapamiętałam tylko kostium i muzykę.
Sczerze, o klasyce mogę powiedzieć, że brakowało mi dobrej techniki tańca i tyle. I nie podobały mi się kostiumy, za bradzo przypominały stroje lalek z kategorii njamłodszych. (a czy przypadkiem nie były takie same?). Nie pamiętam Rajmondy niestety. Mam nadzieję, że to co pwoeidziałam było grzeczne. :)
A co wy myslicie o naszych uczestniczkach modernu? Jakie są wasze opinie (tylko juz bez kłotni, dobra?)? I dalczego myślcie, że fouette z rock n'rolla było złe?