jak w temacie, bylam dzis na probie otwartej "...z nieba "w operze baltyckiej.... i bylo cudownie.
wstyd sie przyznac ale to pierwszy kontakt moj z baletem na zywo, tak bardziej profesjonalnie.
a byl ktos na przedstawieniu? jak sie podobalo?
proba otwarta " z nieba" opera baltycka
Baardzo fajny balet. Strasznie mi się podobał. :wink: Moja przyjaciółka Julka i kolega Michał z mojej klasy tańczyli tam... Julka aniołka, za nią taki duży anioł się posuwał... Michał to pod koniec I aktu, jak z tą dziewczynką siedzieli nad ogniskiem. Naprawdę bardzo mi się podobał, chyba pójdę jeszcze raz. :wink:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
O ile wiem, to w sobotę (25) miała być otwarta próba Nieba na sali baletowej.
Byłam na tym spektaklu, chyba już mówiłam o tym na forum - ładne wizualnie sceny, przystępna acz efektowna choreografia (ach, "Taniec Eleny" i "Dzikuska" vel "Panna młoda na stole"...) no i muzyka, któej chyba nie trzbea reklamować...
Byłam na tym spektaklu, chyba już mówiłam o tym na forum - ładne wizualnie sceny, przystępna acz efektowna choreografia (ach, "Taniec Eleny" i "Dzikuska" vel "Panna młoda na stole"...) no i muzyka, któej chyba nie trzbea reklamować...
[quote:b2770fb125="Czajori"]O ile wiem, to w sobotę (25) miała być otwarta próba Nieba na sali baletowej.
Byłam na tym spektaklu, chyba już mówiłam o tym na forum - ładne wizualnie sceny, przystępna acz efektowna choreografia (ach, "Taniec Eleny" i "Dzikuska" vel "Panna młoda na stole"...) no i muzyka, któej chyba nie trzbea reklamować...[/quote:b2770fb125]
Taniec "ELENY " ????? .....?????
Byłam na tym spektaklu, chyba już mówiłam o tym na forum - ładne wizualnie sceny, przystępna acz efektowna choreografia (ach, "Taniec Eleny" i "Dzikuska" vel "Panna młoda na stole"...) no i muzyka, któej chyba nie trzbea reklamować...[/quote:b2770fb125]
Taniec "ELENY " ????? .....?????