Proponuję byśmy w tym wątku wpisywali nasze spostrzeżenia dotyczące niepokojących objawów u osób nadaktywnych i offtopikopędnych, by decyzje zapadały w miarę szybko.
Sluchajcie, z Kasia to bedzie troche niezrecznie, bo ona wlasnie dzis przyslala mi email z obietnica poprawy. Trzeba byloby wyjasic jej, co sie nagle takiego stalo, ze dostaje kartke.
...a jak ogłosimy, to popieram sisi - Kasia :) powinna dostać kartkę (zobacz, Ariodante, niby sie kaja korespondencyjnie, a szaleje tematycznie :P) , a Nena - ostrzeżenie. I to takie zdecydowane. :evil:
Nie ma sprawy. jak sparwiedliwosc, to sparwiedliwosc.
Ja mimo wszystko wrocilabym do czwartego poziomu kar czyli Czarnej Listy - z tymi trzeba kartkami moze sie okazac, ze szybko je bedzeimy rozdawac i zabraknie czegos naprawde mocnego na sam koniec.
Musimy ten nowy system dobrze przemyslec, bo kolejna rewolucja systemu penitencjarnego moglaby postawic nas w niekorzystnej pozycji ;-).
Rozumiem jaknajbardziej ten czwarty wymiar kary - ale w takim arzie musielibyśmy zmienić naze bo Cl jakoś się grzyie z kartkami skoro CL bedzię lista z wypisanymi osobnikami karanymi :twisted:
Kasia znowu się mądrzy :roll: Tym razem jej wszechwiedza polegała na tym, że uznała, że wie lepiej od autora zagadki i ode mnie, co już zostało zgadnięte a co nie :P