Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Maron

Post autor: Maron »

gościu, niepomyślałabym że "bynajmniej" znaczy "na pewno nie" - zawsze spotykałam się z "bynajmniej" w sensie że "to jest oryginalne", a nie że "nie jest"

chodziło mi o to że takiego czegoś jeszcze nie widziałam na jakichkolwiek zawodach (o ile to były zawody) i zainponowało mi to swoją oryginalnością i pomysłem.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

no ja mysle, ze zamiast bynajmniej chodziło o conajmniej, ale nie zbaczajmy z tematu o ga/gs.
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

A kiedy najbliższe jakies ważniejsze zawody w GA?
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Ważniejsze zawody w GA to pod koniec kwietnia w układach zbiorowych WORLD CUP -Rosja, a jeżeli chodzi o Polskę to chyba Puchar Polski dla kadrowiczek
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

będą emitowane w tv?
Stokrotka=)

Post autor: Stokrotka=) »

Polskie zawody jeszcze nigdy nie były emitowane w telewizji. Z zagranicznych tylko te najważniejsze - mistrostwa świata, europy itd. :D
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

wątek wprawdzie ucichł ale ten filmik wart jest obejrzenia- http://www.rsgvideos.com/Madeira06/SeledchkBallMadeira06.wmv
ta kabaeva też http://www.rsgvideos.com/Varna04/KabaevaBallVarna04.wmv
Goosia

Post autor: Goosia »

zawsze wiedziałam ze ona jest świetna :shock:
Nena

Post autor: Nena »

Kabaeva była moją ulubioną gimnastyczką. Fantastyczna gibkość, technika... Była świetna :)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

no te filmiki zezywiscie warte zobaczenia super chciala bym miec chociaz polowe tego ich rozciadniecia :)
ODPOWIEDZ