Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Paulla namber tu:)

Post autor: Paulla namber tu:) »

witam wszystkich!
jestem z pod Warszawy, ucze sie w LXX lo w Wawie, tańczę od 8 lat jazz i od 2 współczesny a teraz mam niestety przerwę z powodu braku czasu i kasy :(
ale i tak najbardziej lubie elementy baletu a moim niespełnionym marzeniem jest być baletnicą... :cry:
i polecieć na Martynikę.
pozdrawiam.
Florina

Post autor: Florina »

Przepraszam, że tak późno się przedstawiam. Mam na imię Kasia. Na forum zaglądam już od dłuższego czasu i bardzo mi się tu podoba. Uwielbiam taniec chociaż nie jestem związana z nim zawodowo. Od 1,5 roku chodzę na zajęcia z klasyki do studia tanecznego na Moliera.
zmijka

Post autor: zmijka »

dziendobry:)
czytam Was od dluzszego czasu, a dzis odwazylam sie sama zabrac glos wiec, jak wymagaja zasady dobrego wychowania ;-), wpierw sie witam:)
anka - zmijka z gdanska, tancerzy podziwiam .mi brak sluchu wiec na podziwianiu musze poprzestac, chodz od roku tancze - albo lepiej podryguje ;-) w zespole tanca irlandzkiego.
mysza72

Post autor: mysza72 »

Witam wszystkich miłośników tańca; Od jakiegos czasu zaglądam na tą stronę, ale tak jak niektórzy nie miałam odwagi się odezwać. Mieszkam w Lublinie i w tym właśnie mieście uczyłam się tańca (baletu) przez 13 lat w SOB, potem odkryłam taniec współczesny i skończyłam (pierwszą edycję) kursu instruktorskiego w Krakowie. Teraz przekazuję swoją wiedzę innym, podtrzymując swoją forme jogą i warsztatami tanecznymi.
Pozdrawiam wszystkich i podziwiam za pasję z jaką piszą na tym forum.
La Fille aux Yeux d''email

:*

Post autor: La Fille aux Yeux d''email »

Witam wszystkich :) Jestem nowo zarejestrowana i cieszę się, że odnalazłam to forum,których jest w końcu tak mało. Pozdrawiam.
inge

Post autor: inge »

Dzień dobry *dyg*

Nazywam się Lucyna, mam 17 lat i mieszkam w Częstochowie. Balet...moje marzenie od 10 roku życia, pewnego dnia zobaczyłam z Mamą ogłoszenie o naborze do ogniska baletowego i wsiąkłam zupełnie (: Niestety po 4 latach tańca Tata mój uznał, że koniec z baletem, bo tancerką zawodową i tak nie będę (akurat to prawda, ale co z tego?), i to mi nic nie daje, i żebym zajęła się czymś pożytecznym...

I tak skończyło się moje 'baletowanie' , a ja żyję tańcem, i mam nadzieję, że jak wyjadę na studia do większego miasta to znajdę czas na jakieś zajęcia baletowe...
Zoozy

hihihihi

Post autor: Zoozy »

hihihihi witam wszystkich:)) mam na imie Agnieszka, ale wolę imie Zuza, stąd moje pseudo:)) tańczę z w Teatrze Wyobraźni razem z Justi:))uwielbiam muzykę, książki no i oczywiście taniec...kiedy mówię "niewtajemniczonym" znajomym o mojej miłości do tańca patrzą na mnie jakbym spadła z ksieżyca, jakoś ne podzielaja mojej pasji... na szczęście dziewczyny z Teatru dobrze wiedzą o czym mówię:))acha zapomniałabym, chociaż uważam że to nie jest ważne: mam 16 lat:)oki wystarczy o mnie serdecznie pozdrawiam wszystkich:)))

:roll: ZoOzy-marzcielka:)
mini

Post autor: mini »

Witam, witam :D
Jak widac jestem nowa :) Mam dopiero 13 wiosenek i balet to moje zycie :) (zabije starych ze mnie nie poslali do baletowki :[ :P)
Niom, aha, mam na imie Aneta! :D
Witam serdecznie wszystkich i chce wam powiedzec ze was kocham (forumowiczow sie znaczy):]
Mini
p.S. Pseudo- mam 158 cm wzrostu :D
Madzialena

Post autor: Madzialena »

Witam Wszystkich gorąco pomimo pogody za oknem:-)
Jestem Magda i mieszkam w Gliwicach. Interesuję sie tańcem (jak chyba każdy tu się znajdujący) od dawien dawna. Co prawda jestem uczennicą zykłego gliwickiego liceum, jednak przez dłuższy okres czasu poznawałam tajniki baletu w Prywatnej Szkole w Gliwicach:)
Pozdrawiam serdecznie:)
ODPOWIEDZ