Witam . Przeczytałem ten artykulik i to żenada czyli wynika z tego , że np. Ja interesując się jako facet tańcem klasycznym też jestem potencjalnie brany pod uwagę iż posiadam skłonności gejowskie .
Naprawdę takie teorie są śmiechu warte , a nawet gdyby w tej profesji zdażali się lub i są faceci o skłonościach homoseksualnych , to czy w innych zawodach ich nie ma a może jest ich o wielu więcej ... :?: .
Myślę , że ludzi ze zdrowym rozsądkiem na tym świecie jest jednak więcej , niż tych co piszą artykuły lub inne publikacje i szukają taniej sensacji . Pozdrawiam :) .
BUHAHAHA! żałosne :evil: cały ten tekst jakiś śmieszny.... a tak pozatym to co orientacja seksualna tancerza obchodzi potencjalnego widza... Jakis nijaki ten artykuł - niby ma być pro homoseksualny, a ośmiesza... zenada :roll:
cóż. sięgneli po 3-4 przykłady postaci, którzy zrobili furorę (więc są popularni) tym że mają inną orientację. no i od razu mówią że to zawód dla geja...
[b:b260b04871]GŁUPOTA NIE ZNA GRANIC.[/b:b260b04871]
Nawet nie przeczytałam tego artykułu... wystarczy, że zaczęłam, i od razu mi się niedobrze zrobiło.
Ci ludzie którzy to pisali, to mają jakieś problemy ze sobą. :roll: :x
ostatnio jak byłam u przyjaciela na 18-stce to jak rozpowiedzial wszystkim ile tańcze to niemoglam sie odpedzic do konca imprezy bo kazdy chcial zebym cos zatanczyla (nie lubie takich sytuacji mzna powiedziec ze czuje sie nie komfortowo :? )