Wzrost Baletowy....

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

hmm... NAWET wysoko trzymam nogi ;) <mala juz nigdy nie bede> no a na modelke sie nie nadaje ;)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

no właśnie, małe jest piękne, ale małe i SCZUPŁE albo CHUDE, a ja nie jestem ani taka ani taka. A wracając do tematu, to małe tancerki napewno się lepiej podnosi niż wysokie, a pozatym można nimi rzucać :roll: hahaha
Monia

Post autor: Monia »

Może chciałaś napisać, że lepiej się wykonuje no....takie różne fajne pozy z partnerem a nie akurat rzuca :D
Maron

Post autor: Maron »

[quote:b6bf54405c="Monia"]Może chciałaś napisać, że lepiej się wykonuje no....takie różne fajne pozy z partnerem a nie akurat rzuca :D[/quote:b6bf54405c]

podoba mi sie sformułowanie: różne fajne pozy z partnerem.... xDDD

a niczy czemu nie nadajesz sie na modelke? o.O
sfra

Post autor: sfra »

[size=9:1aad7894bf][color=darkred:1aad7894bf]Aby uniknąc wypisywania i zalenia się ze swojego wzrostu, prosze o wzięcie udziału w ankiecie i obserwowanie jej wyników. Błagam o nieużalanie się nad swoim losem! [/color:1aad7894bf][/size:1aad7894bf]
Iga

Post autor: Iga »

Heh, to co ja mam powiedzieć omoim 178/179cm??... Ale za to na modellingu w wakacje dosyć sporo mi się udaje zarobić! :lol:
sisi

Post autor: sisi »

jesteś bardzo wyskoa, ale to nie znaczy ze nie mozesz byc dobrą tancerka. chociaz faktycznie, to może troche przeszkadzać (np. trudno podnosić bardzo długie nogi, ale za to jak ładnie wyglądają skoki!)
Nusia

Post autor: Nusia »

Ja mam 173cm i jestem dość szczupła. Nie bardzo lubię na siebie patrzeć jak tańczę, przynajmniej póki nie wypracuję jakiegoś ruchu odpowiednio i nie dostosuję go do moich gabarytów. Początkowo wygląda to jak taniec patyczaka :( O ile płynne ruchy wyglądają dość dobrze, to na przykład nad "mocnymi" ruchami, czy akcentami (w np. nowoczesnym) muszę się nieźle napracować, żeby to miało ręce i nogi i było widać, że to rzeczywiście akcent :(
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

tak, dlugie nogi przeszkadzaja w podnoszeniu nog.. ale pracuje nad tym ;)
czy skoki wygladaja ladnie? zalezy w jakim tempie, bo jak zaczynamy robic jakies troszke barziej skomplikowane skoki na lekcji w szybkim tempie to to nie wyglada najlepiej, gdyz niczego nie mozna wykonczyc.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja mam za krótkie nogi, za krótki korpus i wogóle jestem cała za krótka.....mam 155 i nie urosnee....:( bo nie rosne chyba od roku... nigdy nie bede tancerka,za mala jestem....:cry:
ODPOWIEDZ