TanzOlymp 2006

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

Jedzie u nas 7 osób tańczących,2 do pomocy i i oczywiście pedagog Pan Givi Abesadze.Tak ja też tańcze :D Swanilda Roztańczona Coppelius Odylia i jeszcze 2 osoby w tym chłopak :D
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

To chyba bedziecie jedyna grupa z Polski, która bedzie na tym konkursie. Szkoda,że SB nikt sie nie wybiera, bo konkurs z takim jurym zapowiada sie naprawde ciekawie.Copellio, mam nadzieje ze opowiesz nam swoje wrazenia po powrocie.
Copellia1

Możliwe że opowiem ale niewiem bo niewiem jak pójdzie jak żle to niejak dobrze tak :?
Copellia1

Jacie juz tylko 2 tygodnie a ja jestem beznaDZIEJNA CO TO BĘDZIE zAWSTYDZE MOJEGO NAUCZYCIELA I NAUCZYCIELKE :( :? Przepraszam za wszystko
sisi

Post autor: sisi »

spokojnie Copellio, na pewno dasz radę! a jaką wariację prezentujesz na konkursie?
klara

Post autor: klara »

Copellio, kazdy czlowiek ma raz lepsze dni , raz gorsze, napewno nie jestes "beznadziejna", denerwowanie sie na zapas nie sprzyja dobrej pracy.
Małgoś

Post autor: Małgoś »

moim zdaniem... sam fakt ze już tam jedziecie oznacza ze jestescie dobre :), a co bedzie dalej to czas pokaże..... ;) trzymam kciuki :)
Copellia1

Dziękuje wszystkim za dodanie otuchy już tylko niecałe dwa tygodnie boje się!!!Ja tańcze Warjacie do muzyki Sylvi Delibes to jest ułoiżony układ do tej muzyki walc :D
Copellia1

Nie wyjazd za 6 dni a dzisiaj za tydzień byłybśmy już po solówkach klasycznych !!! Boje się :shock: :roll:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Coppelio jak tam przed wyjazdem? Zyczę Ci powodzenia i pierwszego miejsca, oczywiście :D
ODPOWIEDZ