Klasyka - szkoła tancerze.pl - Warszawa

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
green

Klasyka - szkoła tancerze.pl - Warszawa

Post autor: green »

czy ktos moze wie cos o zajęciach z klasyki w tej szkole?na jakim sa poziomie itd.?
nataliamaria

to ja ucze

Post autor: nataliamaria »

Witam,

To ja ucze na tych zajeciach, wiec prosze smialo pytaj o co chcesz. Zajecia sa na bardzo podstawowym poziomie i sa polaczeniem klasyki ze strechingiem joga i odrobina techniki hortona oparta na jodze, wiec misz masz, ktory daje niezle efekty.
green

chodze juz na balet od paru lat, wiec chyba to bedzie za niski poziom dla mnie, ale i tak wielkie dzieki za odpowiedz :)
nataliamaria

Post autor: nataliamaria »

jezeli nie jestes profesjonalista to ak naprawde uczyc sie podstaw mozna cale zycie aby lepiej wykonywac skomplikowane figury
Asik

Post autor: Asik »

Dokładnie, a najprostsze rzeczy są zawsze najtrudniejsze.
Ja chodzę na te zajecia i polecam je nawet dla kogoś kto dłużej tańczy.
W kazdym razie ja wiele z nich wyniosłam.

a tak w ogole Green ,my się chyba znamy.
green

No jasne, zgadzam sie, ze podstaw można sie uczyc cale zycie i nigdy sie nie nudzic :D zwlaszcza jezeli chodzi o klasyke, bo tam raczej malo kto dochodzi do absolutnej perfekcji :wink: jezeli kiedys w koncu uda mi sie wstac tak wczesnie rano to wpadne na zajecia :D
Asik, a skad sie znamy...?
Olinha

Post autor: Olinha »

a kiedy są te zajęcia, czy można jeszcze dołączyć? tańczę od jakiegoś czasu różne rzeczy, ale klasyki nigdy nie próbowałam, a mam ochotę...
ODPOWIEDZ