PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
gonia

Post autor: gonia »

[quote:b2b69525c2="drCoppelius"][quote:b2b69525c2=".:Swanilda:."] można zadzwonić lub wysłać maila :wink:[/quote:b2b69525c2]

no właśnie, ale ta pierwsza opcja bardziej polecana bo na maila będziesz czekać przynajmniej tydziećń :D :wink:[/quote:b2b69525c2]

Dzięki :) Wysłałam im niedawno e-maila i się dowiedziaqłam: recitale są łososiowe i różowe.
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Napisałam ostatnio maila do Pas De Chat i dowiedziałam się bardzo zaskakującej rzeczy...Otóż baletki Pro (nie wiem czy wszystkie czy tylko w rozmiarze 6M i 6N) będą dopiero za jakieś 2miesiące...Jak to jest możliwe? Przecież nawet jak się zamawia z Paryża to baletki byłyby za jakieś 2 tygodnie, ale 2 miesiące...A najgorsze jest to,że moje baletki są już nieco dziurawe, a do Akcesów nie zamierzam wracać :cry: :shock:
Gość

Post autor: Gość »

6 nie było już w grudniu. Inne jeszcze były. Ale po świętach (tych co były) mieli miec pełen asortyment, więc nie wiem dlaczego nadal ich nie mają.
gonia

Post autor: gonia »

Może przez ten długotrwający remont sklepu?
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Remont faktycznie trwa jakos dziwnie dlugo. Przynajmniej na stronie informacja o remoncie jest juz dosc duzo czasu.
Czy w takim razie sklep jest normalnie otwarty i mozna kupic cos tam wysylkowo czy raczej jest to nie mozliwe (bo zabardzo sie nie orientuje, nie znalazlam informacji czy jest czynny).
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Nie wiem...Ja wysyłałam im maile i normalnie Pani mi odpowiadała, więc nie wiem...
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Sklep funkcjonuje normalnie, wlasnie do nich w czwartek dzwoniłam i czekam na przesyłkę od nich
Tranquility

Post autor: Tranquility »

mogliby zlikwidować napis REMONT SKLEPU PAS DE CHAT bo moze wprowadzać w błąd... ;)

swoją drogą, jak oceniacie baletki Sanshy, które tam mają? może znacie coś lepszego?
ja jestem z nich generalnie zadowolony, ale tak tylko pytam... ;) może akcesowe są lepsze? ;)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja zawsze cwiczyłam i cały czas cwicze w baletkach z akcesu. Jakoś nie mam do nich zastrzeżeń. Są OK, a baletek z sanshy nigdy nie miałam.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

nigdy nie mialam innych baletek niz te z akcesu wiec porownac nie moge...
wiem tylko ze w akcesowskich baletkach jak obciagasz podbicie to marszcza ci sie na palcach co powoduje ze podbicie wydaje sie mniejsze...
ale moze tak jest tylko u mnie... :( :?
ODPOWIEDZ