Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Migotka

Post autor: Migotka »

Witam,
jako czytelniczka postanowilam sie zalogowac :)
nie tancze poki co , ale od maja planuje zaczac chodzic na zajecia z tanca klasyczneg,dla przyjemnosci i aby spelnic choc czesciowo mlodziencze marzenie, mam 23 lata i jestem z Warszawy.
Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia :D :)
Pati_jazzy

Post autor: Pati_jazzy »

Witam wszystkich i przedstawiam się: jestem Pati, chodzę na balet, więcej nie muszę mówić-kocham balet, ale wolę współczesny od klasycznego!!!!!
Caroline

Post autor: Caroline »

Witam wszystkich,
przyszłam do Was, bo mi się tu podoba, macie bardzo kulturne forum. Nie mam nic wspólnego z baletem, poza tym, że czasem lubię sobie popatrzeć na takie zwiewne istotki jak Wy. Ale za to mam dużo do czynienia z gimnastyką artystyczną (głównie teoretycznie i z obserwacji, ja sama nie trenuję, choć bardzo bym chciała, ale jestem na to za stara) więc może czasem przydam się w sprawach naciagania :D Pozdrawiam
sonata

Post autor: sonata »

Witam :)! Pozdrawiam wszystkich baletomanów :) Bardzo lubię balet choć sama nie tańczę... Związana za to jestem ze Szkołą Muzyczną gdzie poznaję tajniki Altówki... I tak jak Wy kochacie balet - ja niewyobrażam sobie życia bez Altóweczki... Cieszę się że jest taki kulturalny kącik w wirtualnej przestrzeni gdzie mogą się spotkać światy artystyczne ;);) Pozdrawiam jeszcze raz.... na miarę możliwości będę tu jak najczęściej zaglądać..:):)
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Jestem Kasia,mam 16 lat , od dwóch lat uczęszczam do szkółki baletowej. Czytelniczką forum jestem od dawna, a dzisaj zdecydowałam sie w końcu zalogować.
Katarzyna

Tak to prawda, ale wczesniej ćwiczyłam gimnastyke artystyczną , wieć troche miałam już doczynienia z klasyką ale tylko pod kątem gimnastyki.Teraz mam dośc duże problemy -ustawienie rąk -makabra, a z drugiej strony nie mam problemów z rozciągnieciem, utrzymaniem rownowagi ani z piruetami ( niestety tylko na jedną stronę)
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

A skąd jesteś Katarzyno? :wink:
Katarzyna

Mieszkam w Gdansku
Columbina

Post autor: Columbina »

Jestem juz tu od dluzszego czasu i przydaloby sie troszke przedstawic :) A więc... Jestem Ania, mieszkam w Skawinie, ale na zajęcia baletowe jezdzo do Krakowa (to tylko 10 km z centrum do centrum) Ucze sie w Szkole Baletowej na ul.Łąkowej. Zaczelam tanczyc 10 lat temu :)
merce

Post autor: merce »

kultura wymaga aby sie przedstawić , co tez zamierzam uczynić :)
mam na imie agata i jestem z wrocławia, z tańcem mam do czynienia dużooo i od wielu lat , zaczynałam od baletu , ale aktualnie fascynuje sie tańcem współczesnym . na forum wchodzilam dość często ale mój udział w nim był bierny :P (tylko czytanie) a teraz postanowilam sie troche poudzielac .
POzdrawiam :)
ODPOWIEDZ