przeprost kolan
-
.:Swanilda:.
Bajaderko nie sądzę, aby zrobił mi się mega przeprost, który miałby mi przeszkadzać.Według mnie noga z nawet małym przeprostem jest ładniejsza niż taka zwykła :P W operze paryskiej prawie wszystkie tancerki mają przeprosty. I sądzę,że przeprosty same się robią od ciężkiej pracy chyba,że ktoś ma wrodzone :wink:
-
aankaa_baletnica=)
-
.:Swanilda:.
[quote:f4245b3b6a="Bajaderka"]Aniu, tak, ale to nie jest poprawne, bo pozniej beda kontuzje!!!
[/quote:f4245b3b6a]
Jaką kontuzję można mieć przez takie stanie? U nas mnóstwo dziewczyn tak stoi...
I tak jak już pisałam noga z przeprostem wygląda ładniej, a jak się trzyma nogę do boku z przeprostem to wydaje się,że noga jest wyżej niż u osoby bez przeprostu, to można stwierdzić na przykładzie Zakharovej...
[/quote:f4245b3b6a]
Jaką kontuzję można mieć przez takie stanie? U nas mnóstwo dziewczyn tak stoi...
I tak jak już pisałam noga z przeprostem wygląda ładniej, a jak się trzyma nogę do boku z przeprostem to wydaje się,że noga jest wyżej niż u osoby bez przeprostu, to można stwierdzić na przykładzie Zakharovej...
-
aankaa_baletnica=)
-
.:Odylia:.
-
aankaa_baletnica=)
-
makova_panienka
-
.:Odylia:.
najwyrazniej zmienił zdanie od lipca-wtedy jeszcze przeprosty mu sie podobaly a przynajmniej pokazując na swojej pupilce (oczywiscie z przeprostami) i mowiac o idealnej linii nog nie przyczepil sie do nich... :roll: najwazniejsze byly nogi jak owe struny -sam zreszta ma nieziemskie :shock: chyba jeszcze nie widzialam tancerza z tak idealnie umięsnionymi nogami i ich linią...