Studium choreograficzne
-
..::Bateryjka::..
Studium choreograficzne
Mógłby mi ktoś pomóc odnaleźć wykaz wszystkich studium choreograficznych na terenie Polski?? :?: Bo po prostu albo jestem trzepnięta albo w necie tego nie ma..... :roll: Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł :D pozdrawiam :mrgreen: natalka[color=orange:26cd1321fc][/color:26cd1321fc][size=18:26cd1321fc][/size:26cd1321fc]
U nas w Polsce liczy się dyplom uczelni wyższej i ewentualnie studia podyplomowe .Jesteśmy w Unii EU.... i takie papiery ( choreograficzne ) z zachodu już teraz myślę ,że są uznawane .Ale praktyka mówi co innego - masz pomysł ,pokażesz się i cię zaakceptują pozytywnie lub bardzo pozytywnie to cię zaangażują ,dobrze podziałasz to cię inni dostrzegą i tak dalej .Czyli praktyka ,praktyka i materia na której człowiek się uczy .A potem to już idzie i oby do przodu...( ale samokształcenie cały czas konieczne w róznych kierunkach tańca ,życia ,-obserwacja ludzi i czas na muzykę ) I to jest też jakiś sposób na życie -ciekawe ,urozmaicone- ot,trochę taka inna recepta :D
-
czekoladka
Re: studium choreograficzne
[quote:3c6ed8a62b="..::Bateryjka::.."]Mógłby mi ktoś pomóc odnaleźć wykaz wszystkich studium choreograficznych na terenie Polski?? :?: Bo po prostu albo jestem trzepnięta albo w necie tego nie ma..... :roll: Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł :D pozdrawiam :mrgreen: natalka[color=orange:3c6ed8a62b][/color:3c6ed8a62b][size=18:3c6ed8a62b][/size:3c6ed8a62b][/quote:3c6ed8a62b]to co mi wiadomo to w Kielcach jest organizowane takie studium choreograficzne jesli by cie intersowalo to mogla bym sie dowiedziec czegos blizej ?moje kolezanki z teatru wlasnie 2 tygodnie temu zdawaly egzamin juz koncowy
Re: studium choreograficzne
[quote:1f17ce8f63="..::Bateryjka::.."]Mógłby mi ktoś pomóc odnaleźć wykaz wszystkich studium choreograficznych na terenie Polski?? :?: Bo po prostu albo jestem trzepnięta albo w necie tego nie ma..... :roll: Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł :D pozdrawiam :mrgreen: natalka[color=orange:1f17ce8f63][/color:1f17ce8f63][size=18:1f17ce8f63][/size:1f17ce8f63][/quote:1f17ce8f63]
Coś w tym rodzaju jest w Wawie. Nazywa się to kurs instruktorów tańca współczesnego, obiło mi się o uszy że powstał też kurs dla tańca jazzowego.
Działa w Mazowieckim Centrum Kultury i Sztuki ul. Elektoralna, W-wa.
Coś w tym rodzaju jest w Wawie. Nazywa się to kurs instruktorów tańca współczesnego, obiło mi się o uszy że powstał też kurs dla tańca jazzowego.
Działa w Mazowieckim Centrum Kultury i Sztuki ul. Elektoralna, W-wa.
-
Tranquility