Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
a mnie się bardzo podoba, to w jaki sposób Bajaderka opisuje (nie tylko w tym temacie, ale tez w innych) swój stosunek do baletu, szkoły itp. nie ma w nim żalu, niespelnionych ambicji, kompleksów, tylko radosc z tego co jest tu i teraz, z tego co sie ma i nadzieja na to co bedzie... Tak trzymaj ! Powodzenia :)
Dziękuję Nefretete :D A to wszystko dlatego, że spotkałam świetną nauczycielkę, która zaraża miłością i zapałem do baletu, zawsze będę lekcje z Nią wspominać bardzo miło:)
[quote:91fe2c8075="Bajaderka"]ja bym tam została tu, w polsce z moją kochaną klasą baletową i Panią Anią....:) Ale na warsztaty z kklasyki to bym chętnie pojechała np. do Rosji, Francji czy Ameryki :lol:[/quote:91fe2c8075]
ja tak samo Bajaderko!!!!! Dobrze mi tu w naszej szkole!!!! Tylko jedna rzecz jest beznadziejna, ale to może nie publicznie.... jutro ci powiem....
[color=darkred:c3bc0eacef][/color:c3bc0eacef][size=9:c3bc0eacef][/size:c3bc0eacef]przypominam, trzymajcie się tematu i nie rozpisujcie się na temat nauczycieli danych szkół......