Pozatym w układach np. Tchachina często przy niektórych ewolucjach świadomie "wypina tyłek", własciwie tylko to nie podoba mi się w GA. A zdjęcia - BOMBA :twisted:
Można być giętkim, ale trzeba umieć to wykorzystać we właściwy sposób i trzymać się zasad baletu ;) Te zdjęcia mi się podobaja, jestem pełna podziwu dla dziewczyn ;)
owszem niektore zdjecia sa calkiem fajne, ale n aniektore nie moge patrzec. jezeli chodzi o rozciagniecie w nogach to jakos to mnie nie rusza ale jak widze jak one sie tak w kregoslupie wyginaja i im tak zebra wystaja to az mnie ciary przechodza... brrr.... no i oczywiscie wspolczuje im tego bolu bo musialy sie porzadnie nacierpiec zeby sie moc tak "przelewać przez siebie"
[quote:c3c0fb1e52="drCoppelius"]mi tam sie wszystkie zdjęcia bardzo podobają :D [size=9:c3c0fb1e52]może to choroba emerytowanej gimnastyczki :roll: [/size:c3c0fb1e52][/quote:c3c0fb1e52]
byłaś gimnastyczką coppelius? :shock: (jesli tak to musialam raz niedoczytać gdzieś :P xDD)
[quote:860d77ee96="Princess Maron"][quote:860d77ee96="drCoppelius"]mi tam sie wszystkie zdjęcia bardzo podobają :D [size=9:860d77ee96]może to choroba emerytowanej gimnastyczki :roll: [/size:860d77ee96][/quote:860d77ee96]
byłaś gimnastyczką coppelius? :shock: (jesli tak to musialam raz niedoczytać gdzieś :P xDD)[/quote:860d77ee96]
no tak, trenowałam 8 lat :D sorry za offtop :D :oops: