Nasz zespół :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Marysia W

Post autor: Marysia W »

A czy ja też mogłabym być jakimś maleńkim orzeszkiem?? Dwa orzeszki które potem schrupie Klara czy ktoś taki... :twisted:
Albo jakąś myszką, czy czymś, jak dwa snikersy to za dużo... (bo myszy nigdy za dużo :) )
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Ok. Kasiu biorę żółty kolor .A Wojtkowi zostawię pomarańczowy ( zawsze możemy się zamienić - choć nie, 8) 8) nie możemy ,bo mamy trochę nie małą różnicę posturalną :D
just_me

Post autor: just_me »

Jakbyście nie mieli nikogo od kontaktów z prasą, to ja chętnie się zgłoszę! Dajcie tylko znać, a już obdzwaniam największe teatry na świecie.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

cudowne te stroje!!! mowilam to juz 1000 razy ale i tak powtorze 1001 - CUDOWNE ;) kasiu jestes genialna <jak kazda kasia;)>
*Julinka*

Post autor: *Julinka* »

Stroje są świetne!!!!!jesteś genialna Kasiu :) A kiedy przewidujemy próbę?Bo ja już ćwicze w domku :D
Marysia W

No a co z orzechem numer dwa??? Mogę być?
Roch

Post autor: Roch »

O nie! Orzech niech będzie jeden!
Marysia W

No to ja będę... Tańczącym Jabłuszkiem W Pointach... może być? :twisted:
Roch

Post autor: Roch »

Jabłuszkiem kandyzowanym?

Orzech będzie obłednie chodził od kulisy do kulisy w momencie tzw. "dziur" i gdy zacni wykonawcy beda sie klaniac. W ostatniej scenie po pingwinim show wpadnie w wanienke z karmelem i wyjdzie jako nowonarodzony SNIKERS a orkiestra i chór zaśpiewają handlowskie "ALLeluja" (Joanno, prosze tu o pasyjne światła!)
Marysia W

Może być kandyzowane...
EDIT: Aha, i będę wisieć na choince...:)
ODPOWIEDZ