forum i witryna balet.pl

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

[quote:7dd0a79841="sfra"]a czemu w opcjach ankiety nie ma odpowiedzi : tak, uważam,ż e witryna powinna byc aktualizowana ? :?[/quote:7dd0a79841]

Właśnie na tym polega humor tej ankiety przecież!! Uriel się z nas nabija!
Tranquility

Post autor: Tranquility »

brak odpowiedzi godnej zaznaczenia...
Uriel się nabija... !! :?
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

A mnie sie balet.pl wcale nie otwiera... bu.
Tranquility

dziwne to bardzo... :roll:
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:dccc6998de="Kasia G"]Witrynę może współtworzyc KAZDY - na stronie jest zacheta "zostań autorem balet.pl", ale jakos nikt sie nie wyrywa...[/quote:dccc6998de]

Nie wyrywa się, bo przydałoby się mieć jakieś kompetencje, a nie każdy (ściślej: większość) takowe posiada.

[quote:dccc6998de]Uczestnicy forum raczej na witryne nie zagladają, wszystko jest na Forum.[/quote:dccc6998de]
Nie zaglądaja, bo tam nic nie ma.

A mogłyby być - artykuły, np. związane z teorią baletu (większość takowych jak na razie trzeba szukać na zagranicznych stronach), artystami, czy nawet bieżącymi wydarzeniami (np. recenzje). Nie chodzi mi o kopiowanie tego, co jest już na forum, bo przecież nikt nie zaprzeczy, że czym innym jest luźna dyskusja na forum, nawet dotycząca zagadnień 'naukowych' (np. terminologia kroków), a czym innym rzetelnie opracowany tekst w wortalu.

Dodam jeszcze, że można by lepiej 'zagospodarować' te teksty, które już są, nie wiem, czy się dobrze wyraziłam - ich pokatalogowanie, etc., aby to było wszystko czytelniejsze. Mnie osobiście troche trudno jest się zorientować w tym tekstach, nie są umieszczone jakoś tak 'zachęcająco' do czytania. Troche namotałam, ale to chyba przez ten brak kawy dzisiaj i niskie ciśnienie, może zrozumiecie, o co mi chodzi, bo mnie samej się trochę miesza ;)
gonia

Post autor: gonia »

Hmmm.... ja właściwie nie patrzę na główną witrynę- od razu wchodzę na forum. To znaczy fak, na początku "przeleciałam" przez tę witrynę, ale po kilku minutach stwierdziłam, że jest po prostu nudna i nie godna oglądania (bez obrazy!), więc teraz omijam jak ognia tej witryny.
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Też się przyznaję, że od razu wchodzę na forum, z takich powodów jak powyżej... Cóż, przydałoby się zaaktualizowanie tej strony.:(
Tranquility

ano przydałoby się... jednak jak się domyślam nie ma do tego chętnych bo to wcale nie taka lekka praca... :roll:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

ano własnie - jakoś nikt sie nie wyrywa... Łatwo postulowac aktualizację witryny-kto miałby to robić? Już samo moderowanie forum zabiera paru osobom troche czasu... KAZDY po zalogowaniu przez SuperAdmina moze dodawac materiały w witrynie - droga wolna;)
Tranquility

wystarczy trochę chęci i jeszcze trochę więcej czasu... ;)
na pewno same dobre rzeczy by z tego wynikły... ;)
ODPOWIEDZ