Moze tu, może tam... :)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
asias

Post autor: asias »

A ja bym chciała być w jakiejkolwiek, nawet najgorszej baletowce :P
Ale niestety złotej rybki nie posiadam, wiec pozostanie to moim niespelnionym marzeniem ;)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Coppelia, nie przesadzaj... takie rzeczy zdazaja sie w prawie kazdej szkole baletowej, nie tylko w Gdansku.
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

No wiem ale koleżanki były w Gdańsku i w Bytomiu więc o tych szkołach mówię ale inne nie są wcale lepsze niema żadnej szkoły baletowej dobrej w Polsce
Paula

Post autor: Paula »

To chyba za dużo jednak powiedziane...
Bo w takim jakim cudem, np. Iza Sokołowska czy bracia Kupińscy dostali się do dobrych zespołów baletowych za granicą?
Jakim cudem Karpuhina z Wylotem zdobyli drugie miejsce na MIĘDZYNARODOWYM konkursie Eurowizji???
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

mi sie wydaje że coppelia1 nam tu sugeruje iż jakoby mielibyśmy ZAPRZESTAĆ (cokolwiek miałoby to znaczyć) :wink: :wink: :wink:
Majka

Post autor: Majka »

Ja tam bym jakąś francuską albo rosyjską dobrą szkoła baletową nie pogardziła :wink:
Małgoś

Post autor: Małgoś »

noo ja to bym nawet jaka kolwiek szkołą [u:fd0ced0c48]baletową[/u:fd0ced0c48] nie pogardziła...... ahhh ;)
just_me

Post autor: just_me »

Royal Ballet School w Londynie - największe marzenie
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja bym tam została tu, w polsce z moją kochaną klasą baletową i Panią Anią....:) Ale na warsztaty z kklasyki to bym chętnie pojechała np. do Rosji, Francji czy Ameryki :lol:
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Nawet nie czytam .... znów piszecie coś o szkołach baletowych złego ???? napiszcie cos dobrego ( a jak ci się tam wiedzie - marysiu ? ) 8)
ODPOWIEDZ