Jak was postrzegają ludzie nietańczący :)) ??

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

[quote:ae51e66a55="Goosia"][quote:ae51e66a55="Nena"]Rzeczywiście najfajniej sięgada z osobami które udają, że znają się na balecie :) Np. taka dziewczyna mówi: "ja też kiedyś umialam stać na palcach, ale to kiedyś jak bylam mala"... Aż chce się śmiać :D[/quote:ae51e66a55]

To czasem bywa bardzo zabawne :P chociaż wiem że wiele moich kolezanek, kiedys jak były malutkie (5-7lat) zaczynały tańczyć i może z tego wynika te "stanie na palcach" :P chociaż w życiu nie widziałam takie małego dziecka w pointach :roll: :P Denerwuje mnie też jak czesto jestem w glanach lub trampkach a klasa domaga się zebym im coś pokazala - bo inaczej nie uwierzą :evil: i nie pomaga tłumaczenie... :x[/quote:ae51e66a55]
Ja też tak niestety mam... Wkurza mnie to, ale wtedy mówię im: "Skoro tak to nie wierzcie, nie potrzebne mi to do szczęścia." ;)
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

A u mnie 3/4 osób nie wie że chodze na balet ;] teraz sobie siedzie na informatyce i jeszcze chyba nikt się nie zorientował że przeglądam forum baletowe :D a jakby zobaczyli to i tak pewnie by nie uwierzyli...:|
Julcia

Post autor: Julcia »

Dzisiaj było mi bardzo miło, ponieważ moja wychowawczyni była na naszym spektaklu (Dziadek do orzechów) i opowiedziała o tym mojej klasie... Dostałam owacje i aż się zarumieniłam ;) :oops:
Nena

Post autor: Nena »

No to przyjemnie ci musialo być :D Moim tańcem nie interesuje się nawet pani d WF-u :( :cry:
drCoppelius

Mi tam sie zawsze obrywało od pań z WFu za zbyt wykręcone nogi itp. pare razy zawet dostałam 1-2 za polke, walce :roll:
Pola1

Post autor: Pola1 »

oj ,zgadzam sie z Toba w calosci, u mnie na w-fie jest to samo.
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

dostałaś niedostateczny za polke?
drCoppelius

tak ;] i jeszcze niezłą awanture mi pani zrobiła gratis :roll: potem wzywała moja mame do szkoły...
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Matko... tancerke za polke pałe na wuefie... oto jak postrzegaja ans nietańczący. co powiedziała Twojej mamie?
Goosia

Post autor: Goosia »

Ja głupią nauczycielke masz :evil: powinna dać Ci 6 za możliwości fizyczne :evil: współczuje :?
ODPOWIEDZ