PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Adolescente

Post autor: Adolescente »

Ja mam rozmar buta 38 a sansche 10 a tu mi wychodzi ze mam 41 :/ cos skopali jednym slowem z tą rozmiarówką ;)[/list]
uleczka

Post autor: uleczka »

to jest na żolibożu, niedaleko placu wilsona, naprawde nie jest trudno znalezc[quote:fbc4a2558c]nie wiem czy gdzieś wcześniej było wspomniane ale....

niebawem prawdopodobnie wybiorę się do Warszawy i chciałabym zawitać do Pas De Chat, no patrzyłam na mapie i nie umiałam wcale znaleźć tej ulicy na której sie znajduje.

tak więc, czy jest ktoś kto mogłby mnie troszkę doinformować w tej kwestii? czy też podać jakieś szczególne miejsce przy którym sie znajduje omawiany sklep?? [/quote:fbc4a2558c]

prosze bardzo :D
Małgoś

Post autor: Małgoś »

ooh dziekuje baaardzo ;) przyda sie napewno.......... :)
blacktutu

Post autor: blacktutu »

ta rozmiarówka jest ok. to chyba poprostu to co wkladacie do point duzo miejsca zajmuje ;/ jezeli to moze jest tak ze 37,5 to 7 ale napewno 40 to jest 9 wiec moim zdaniem jest dobrze podane.
sisi

Post autor: sisi »

wątpię. w sklepie nie ma NIC w puentach kiedy się je mierzy, a jednak mając but 39/40 muszę miec 12. oczywiscie z wkładkami (cienkimi) są dopasowane jeszcze lepiej. ale 11 bez wkładek juz są trochę za małe.
tanzerin

Post autor: tanzerin »

ta rozmiarówka dotyczy według mnie po prostu zwykłych baletek (noszę 40 i w sanshy mam 10) jezeli chodzi o pointy.... żeby założyć 10 musiałabym sobie chyba obciąć palce...:(
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:e9beadc043="Małgoś"]nie wiem czy gdzieś wcześniej było wspomniane ale....

niebawem prawdopodobnie wybiorę się do Warszawy i chciałabym zawitać do Pas De Chat, no patrzyłam na mapie i nie umiałam wcale znaleźć tej ulicy na której sie znajduje.

tak więc, czy jest ktoś kto mogłby mnie troszkę doinformować w tej kwestii? czy też podać jakieś szczególne miejsce przy którym sie znajduje omawiany sklep?? :)

z góry dziekuje za jakiekolwieg informacje ;)[/quote:e9beadc043]

Znajduje się na ul. Czarnieckiego 5, ona odchodzi od Pl. Inwalidów. Wygodniej - bliżej - jest wysiąść na przystanku 'Gen. Zajaczka'. Można tam dojechać najwygodniej albo od Pl. Wilsona, albo od Dw. Gdańskiego (do obu tych miejsc jest dojazd metrem). Albo można od razu tramwajem z Marszałkowskiej, Bankowego, itd.
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Ja mam but 40 baletki 10M a pointy 11W i 12M
gonia

Post autor: gonia »

Co to są te nowe pointy "future"? Jak one właściwie wyglądają (a raczej: czym różnią się od "normalnych" point?), bo mnie raczej zdjęcia na stronach nie usadysfakcjonują...? I ile kosztują?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

co się dzieje z Pas De Chat ? jakoś niepokojąco długo nie dostaje od nich odpowiedzi na maila... :roll: :?
ODPOWIEDZ