OSB we Wrocławiu...

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Pola1

Post autor: Pola1 »

Oj ,wrócą, napewno wrócą. Jeżeli chodzi o szkołe baletowa - to szkoda że jej nie ma, o ile stało by sie łatwiejsze życie dziewczyn, gdyby to odbywało sie w jednym budynku-przedmioty szkolne i balet. Wszyscy ze szkół prywatnych wiedza przecież ile trzeba poświecic czasu, zeby wszystko pogodzic.
Aspicia

Post autor: Aspicia »

no to wyjechały do szkoły, a to jest różnica, bo teraz nie powiedzą: jestem absolwentką szkoły we wro tylko w Monachium...a to RÓŻNICA!!!!
A ja się pytałam kto tańczy, a nie kto się uczy.
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Zgadzam się z maciejką. Chyba, że uczyli by tam p.Abesadze ;)
Pola1

O poziomie szkol prywtnych mozna mowic wtedy jak jej dziewczyny wlasnie zdaja egzaminy do szkol szkol panstwowych w Posce czy za granica, a to ze panstwo Abesadze tak swietnie przygotowuja dziewczynyy do szkol to jest przede wszystkimto dowodem. Aspcia czy czasami nie jestes wychowankom wroclawskiej szkolki panstwa Abesadze i jestes teraz w szkole w Warszawie
Gość

Post autor: Gość »

Cóż za bystra i przenikliwa analiza :D
Aspicia

Być moze Polu. A może jestem w Poznaniu albo Łodzi. W każdym razie Abesadze zasługują na pochwałę, są naprawdę dobrzy... Wiele im zawdzięczam i czasami zastanawiam sie czy nie lepiej było tam zostać ;(
Gość

Post autor: Gość »

[quote:1b24bb7912]Aspicia
Nowicjusz

Skąd: [size=18:1b24bb7912][b:1b24bb7912]Warszawa[/b:1b24bb7912][/size:1b24bb7912][/quote:1b24bb7912]

Ale Ty Kropku zbytnią bystrościa się nie wykazałaś :lol:
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Aspicio, żałujesz,że poszłaś do warszawskiej OSB?
Pola1

Wiesz co Aspicia, nie jedna dziewczyna Ci zazdrości ,że jestes w OSB. Napewno nie powinnaś żałować podjętej decyzji. Dobrze wiesz ,że dla byłych wychowanków szkółki drzwi sa zawsze otwarte, mozna przyjść i sobie poćwiczyc pod okiem państwa Abesadze. Zapraszamy
Aspicia

wiem, Polu, że nie powinnam żałować, ale mam swoje powody...Gocha, zamknij sie epiej bo Ci prezentu na Mikołajki nie kupię!!! :evil:
A pro pos!! Pola, czy chodzisz do najstarszej grupy? Chodzi mi o tą, która ma zajęcia również w sobotę? Kiedy macie zajęcia w tygodniu? Bo mam ochotę wpaść przed świętami (chetnie urwę się ze szkoły na tydzień przed przerwą świąteczną, hehe) :D
ODPOWIEDZ