zajęcia u Giviego

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
vvvvv

Post autor: vvvvv »

[quote:b67a7e207c="Esmeraldas"]No tak :) , w Capitolu mam zajęcia tylko 3 razy w tygodniu, a jak bym jeszcze raz dołożyła to nic by się nie stało 8) , chociaż mama mówi, ze lepiej jak nie będę chodzić na te zajęcia bo jeszcze mi coś "pokręcą" ...Wiem tyle że zajęcia od jedenej lekcji kosztują dyszkę :wink: . Jeszcze zobaczymy...[/quote:b67a7e207c]
Noi jak? Byłas moze juz na zajeciach jazzu na Ruskiej? Jesli tak,to prosze,podziel sie wrazeniami.
vvvvv

[quote:6f329e93e1="Esmeraldas"]Szczerze mówiąc nie mam czasu myśleć o innych zajęciach, niż te w Capitolu :), w ogóle wszyscy mi odrazdają zajęcia na Ruskiej bo nie są podobno prowadzone przez profesjonalistów i nie ma tam zajęć z klasyki, chociaż znam jedną osobę, która chodzi na te zajęcia i bardzo je sobie chwali.

PS. Juz mam pointy :twisted: , takie delikatnie biało - różowe, błyszczące, tylko są bardzo twarde i nie mogę normalnie na pólpalcach stanąć :). :roll:[/quote:6f329e93e1]
Domyslam sie,ze te zajecia odradzaja Ci nasi nauczyciele.No ja rowniez nie mam czasu na "jazz" ale nie uwazam by zamykac sie tylko w Capitolu na klasyke. A czy mozna wiedziec Esmeraldas do ktorej gr uczeszczasz ,bo byc moze sie znamy.
vvvvv

ja jestem w gr E4 ale chyba sie nie znamy chyba ze przychodzisz na zajecia gr E4.Pytasz o godz zajec pana Staszewskiego-czyzbys zamierzała sie przeniesc?
nutriaa

Post autor: nutriaa »

[quote:444c08da35="Esmeraldas"]Chcialabym sie dowiedziec w jakie dni i o jakich godzinach zajecia ma pan Staszewski ( to nie dla mnie :) )[/quote:444c08da35]
To zależy o jaką grupę ci chodzi. Najlepiej zadzwoń do p. Staszewskiego 0601 225 755 i dowiedz się bezpośredni od niego :wink: Zresztą teraz zajęcia są bardzo różnie (próby do Dziadka) :D
nutriaa

A wie ktoś może gdzie tak około więcej osób chodzi na zajęcia (do Capitolu czy p. Staszewskiego)???? Bo mnie ciekawość zżera :wink:
nutriaa

[quote:6ce260c5ec="Esmeraldas"]Chciałabyś do nas przyjść, czy tylko tak sie pytasz? :wink:[/quote:6ce260c5ec]
Powiedzmy, ze jestem na etapie rozmyślań... Ale z pewnością chciałabym przyjść na zajęcia do Capitolu i spróbować jak tam jest :wink:
ODPOWIEDZ